2020.. het jaar dat in het teken stond van het Coronavirus. Er leek geen einde aan te komen, maar nu is het dan toch écht in zicht. Oud & Nieuw komt eraan en dat betekent dat we dit bizarre jaar af mogen sluiten. Dat kan helaas niet met de gehele familie of vriendengroep, maar je kunt er zeker een mooie afsluiter van maken! Dat hebben we immers allemaal verdiend. Hierbij 15 tips hoe je NYE viert in 2020.

1. Versier je woonkamer éxtra feestelijk dit jaar

Dit jaar kun je misschien niet uitpakken met de gastenlijst, maar natuurlijk wel met de versieringen. Oud & Nieuw gaat om het feestelijk afsluiten van het jaar en het feestelijk inwijden van het nieuwe jaar. Als het aan mij ligt is er niks feestelijker dan ballonnen, slingers en confetti! Maak van jouw woonkamer een waar feestje met de mooiste decoratie. Need some inspiration? Onze shop hangt er vol mee!

2. Vergeet je hapjes niet te versieren

Heb jij een lekkere taart, cupcakes of wat traditionele oliebollen en appelflappen in huis gehaald? Top deze dan met onze nieuwe ‘Happy new year’ en ‘2021’ cupcake prikkers en taarttoppers. Dat maakt het toch net wat feestelijker.

3. Speel een potje Gin & Tonic pong of Pong Wars

Beer pong, maar dan anders! We hebben allemaal weleens een potje beer pong gespeeld, maar heb je dit ook weleens geprobeerd met Gin & Tonic of een battle tussen de bier en wijndrinkers? Dit geeft een leuke en vooral gezellige twist aan de avond. Of je nu met veel of weinig bent, een potje Gin & Tonic pong of Pong Wars zorgt altijd voor een goede sfeer!

4. Sla erop los met een pinata

Wat er is gebeurd in 2020, blijft in 2020, toch? Wil jij in de laatste paar uren van het jaar je agressie over 2020 nog even kwijt, dan heb ik de perfecte oplossing voor jou. Een pinata! Vul hem bijvoorbeeld met je favoriete snoepjes en sla erop los! Zo kan jij dit jaar goed afsluiten en ga jij met een schone lei het nieuwe jaar in.

5. Maak de leukste foto’s

Wil jij iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen? Dit kan tegenwoordig natuurlijk gewoon via social media! Hoe leuk is het om een 2021 photobooth hiervan te maken? Pak extra uit met de feestelijkste slingers, ballonnen, papieren waaiers en feestgordijnen. Zo heb jij een prachtige backdrop om de mooiste foto’s bij te maken. Vergeet natuurlijk niet de party props om de photobooth helemaal mee af te maken. Trek je glitterpakje maar aan en poseren!

6. Organiseer een online 2020 quiz

Een ding is zeker, er is veel gebeurd in 2020. Daar kun jij dus best wel wat quizvragen voor bedenken! Hoe leuk is het dan om een NYE 2020 quiz te organiseren? De opties zijn oneindig! Je kunt de quiz online doen met al je vrienden of thuis met de familie. Je kunt gebruik maken van quizsites als Kahoot of een PowerPoint of Prezi. Voor nog wat extra spanning kun je er nog een prijs aan vast hangen. Het is hoe dan ook een mooie manier om het jaar mee af te sluiten!

7. Stream een festival concert

Waarschijnlijk heb jij dit jaar heel wat geplande festivals en concerten moeten missen. Niet getreurd, want op Oud & Nieuw kun je dit natuurlijk een klein beetje goedmaken! Vele artiesten hebben dit jaar gestreamd en vaak zijn concerten en festivals terug te vinden op YouTube of Netflix. Dus kies een artiest of concert en sluit het jaar af met je favoriete muziek van 2020!

8. Ga karaoke zingen

Heb jij nog een stem over aan het einde van dit bizarre jaar? Zing dan de sterren van de hemel tijdens de karaoke! Superleuk om te doen met de familie of (kleine) vriendengroep. Online is zelfs ook nog een optie. Hoe kom ik dan aan dat karaoke set? Je kunt ervoor kiezen om een compleet karaoke set te huren of gewoon een paar YouTube karaoke filmpjes op te zoeken. Win jij een battle of ga je voor een solo live performance? Het wordt hoe dan ook een spektakel!

9. Maak een candy table in thema

Oliebollen, appelflappen, taart en cake? Ik ben van de partij! Een heerlijke candy table kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw Oud & Nieuw. Kleed hem aan met mooie servetten, bordjes, bekertjes en een tafelloper. Voeg er nog wat slingers, ballonnen, papieren waaiers aan toe voor dat extra feestelijke gevoel. Wil jij deze Oud & Nieuw iets extra’s doen? Kleed jouw New Years Eve dan helemaal aan volgens een thema! Zo kun je bijvoorbeeld jouw candy table mooi decoreren met bordjes, bekertjes en servetten volgens een thema. Deze kun je ook nog mixen en matchen met de mooiste decoratie uit onze collecties. Bij ons kun je gaan voor de thema’s ‘Pop The Bubbly’, ‘Golden Grid’  en ‘New Year’s Eve’. Dat zullen vast mooie plaatjes opleveren!

10. Bouw een champagnetoren

Een champagnetoren, waarom ook eigenlijk niet? Het is een leuke activiteit en het maakt jouw NYE proost tot een groot spektakel. Stapel zelf champagneglazen op elkaar of koop een standaard zoals de Prosecco Wall van Ginger Ray. Zorg er natuurlijk wel dat alle glazen heel blijven.

11. Poseer met folieballonnen 2021

Ga jij voor de ultieme NYE picture? Ga voor folieballonnen met de cijfers van het nieuwe jaar. Folieballonnen zijn net als jij super fotogeniek, dus dat kan uiteraard niet mislukken. Happy 2021!

12. Tel digitaal af met je naasten

Is het dit jaar niet mogelijk om je traditionele Oud & Nieuw met je naasten te vieren? Spreek dan online af, want 2020 wordt natuurlijk niet overgeslagen! Tel samen online af en proost samen op een mooi 2021.

13. Proosten maar

3,2,1… Happy new year! 2020 is voorbij en daar mag je zeker even op proosten. Hierbij mag jij dit jaar natuurlijk extra uitpakken! Ook jouw glaasje champagne kun je extra aankleden met de ‘Happy new year’ en ‘2021’ roerstaafjes. Voeg er nog een mooi champagnemuntje aan toe voor een extra persoonlijke happy new year. Zo proost jij op een mooi 2021!

14. Confettikanon als vuurwerk

2021 ingaan met een knaller? Vuurwerk gaat hem dit jaar helaas niet worden, maar wat dacht je van een confettikanon? Een confettikanon is daarvoor een mooi en veilig alternatief. Goud, zilver of gekleurde confetti? Op onze site is er keuze genoeg! Schiet hem om 00:00 uur af op een videocall of misschien wel samen met de hele straat. Op een knallend 2021!

15. Sterretjes mogen niet ontbreken

Heb jij ooit een Oud & Nieuw meegemaakt zonder sterretjes? Ik in ieder geval niet! Sterretjes zijn ideaal voor die mooie NYE kiekjes en voor mensen die te bang zijn om het echte vuurwerk aan te raken. Geen zorgen, want dit jaar zijn er alleen sterretjes en wat knalerwten toegestaan. Een ding staat in ieder geval vast, sterretjes horen bij Oud & Nieuw!