December is de feestmaand en dat laten wij als Partydeco niet ongemerkt voorbij gaan! Hoe ga jij knallend het nieuwe jaar in en hoe maak je jouw Oud & Nieuw feest helemaal af? Wij geven je tips voor een glitter & glamour party, let's shine this new year!

Hapjes en drankjes

De hele familie en vriendengroep komen bij jou oud en nieuw vieren, dus eindelijk kan je helemaal losgaan met accessoires, slingers, ballonnen en vooral met de  hapjes en drankjes! Zorg dat de Pop Fizz Clink bordjes, prikkers met lintjes en de Pop Fizz Clink servetten binnen handbereik liggen zodat de hapjes makkelijk gepakt kunnen worden door jouw gasten. Ook onze Glitterati collectie zit vol glitterende bordjes en servetten die in het New Years Eve thema passen. En om er echt een chique feest van te maken is onze Diamond Party collectie de uitkomst.

Heb je in de keuken echt geen gouden handen? Vraag dan aan de gasten of ze allemaal zelf iets maken en dat meenemen. Om een grote berg afwas te ontwijken kun je gaan voor feestelijke papieren bekers. Zo kan alles aan het einde, hup, zo de prullenbak in.

Tip: Sterretjes zijn heel leuk om te verwerken bij de hapjes!

Oud & Nieuw 2017

Glimmende decoratie

De Kerst is voorbij en dat betekent weg met alle groene en rode kleuren! De kleuren zwart, goud, zilver en wit zijn perfect voor een feestelijk Oud & Nieuw en dat is terug te zien in de collectie! Ook moeten we de glitter & glamour en holografische producten niet vergeten. Nu hoeft niet heel het interieur verandert te worden, maar met wat kleine decoratie aanpassingen ga jij van de kerstsfeer naar een glamourus Oud & Nieuw feest:

  • Maak de perfecte ingang of backdrop van jouw foto's met een gouden feestgordijn!
  • De Pop, Fizz en Clink colectie zit vol met bekers, slingers en party poppers. In de kleur zwart met een holografisch detail.
  • Holografische ster ballonnen, laat ze vullen met helium… en je kijkt zelfs binnen naar een sterrenhemel.
  • Happy new Year gouden folieballonnen / slinger.
  • Honeycombs in allerlei verschillende kleuren.

Niet alle decoratie hoeft iets met de feestavond te maken hebben want als je aan de kleurcode houdt kun je allerlei verschillende partyproducten gebruiken. Dus kijk wat je nog in de kast hebt liggen en vul deze aan met de New Year items uit onze webshop!

Bekijk onze Pinterest pagina voor nog meer Oud & Nieuw inspiratie.

Oud & Nieuw 2017

Originele activiteiten

Als iedereen is gearriveerd duurt het zeker nog een poosje voordat de klok op de twaalf staat. Tijd om wat leuks te doen dus! Je hoeft niet meer te luisteren naar al die foute kerstliedjes dus zet de radio maak lekker hard want we gaan karaoke! Wanneer de kleintjes nog eventjes naar bed gaan voordat het twaalf uur is... komen de champagneglazen op tafel en gaan we met het roze balletje gooien (Prosecco Pong)! Na een gezellige avond is het toch bijna twaalf uur geworden en voordat het zover is ga je nog snel op de foto met de 2018 folieballonnen zodat je die straks op social kunt zetten om iedereen een gelukkig 2018 te wensen!

Gelukkig nieuwjaar!

Het is al bijna twaalf uur! Tel af met cijferballonnen…3…2…1… Boem! Gelukkig nieuw jaar! Ga knallend het nieuwe jaar in met het confetti kanon die gouden sterren door heel de kamer heen schiet. Feestelijker dan met confetti kan het nieuwe jaar niet beginnen toch?! Tijd om iedereen gelukkig nieuw jaar te wensen en als je klaar bent snel naar buiten want de buren zijn vast al begonnen met het afsteken van vuurwerk! Vergeet niet om de sterretjes mee te nemen (hoe oud je ook bent sterretjes zijn altijd leuk, dus vergeet ze niet in te slaan! ) naar buiten en dan hoef je alleen nog maar te genieten van het vuurwerk.

Wij wensen je alvast fijne dagen toe en tot in 2018!

Oud & Nieuw 2017