Twinkle twinkle little star... How I wonder, what gender you are! Jouw babyshower zal na de geboorte van je kleintje nog steeds het gespreksonderwerp zijn met deze Twinkle Twinkle babyshower collectie van Ginger Ray! De rosegouden decoratie maakt het een gave collectie voor de mama’s en papa’s die het geslacht nog niet weten. En daarnaast kun je het ook geweldig mixen en matchen met roze of blauw!

Let me entertain you

Aan leuke spelletjes voor de babyshower is er in de Twinkle Twinkle collectie genoeg! En we horen je al denken, toch geen cliché games? No worries, ze zijn in een modern jasje gestoken!

Van de Guess The Baby Bump tot het Babyshower voorspellingen spel voor het geslacht. Verder kun je met de milestone kaartjes de leukste foto’s maken met aankondigingen als: “I am one week old” of tijdens de zwangerschap “I kicked today!”.

Twinkle twinkle games babyshower

En hoe gaaf is het als je gasten foto’s maken met de party props? Over je gasten gesproken… die willen vast een mooi woordje achterlaten. Dat kan in de mooie fotolijst of het schattige frame met rompertjes.

babyshower twinkle twinkle gasten

Rosegold trend

Zoals al wel duidelijk is wordt deze collectie geaccentueerd met de nieuwste trend: roségoud. Dat is te zien aan de toffe items zoals de confettiballonnen met rosé letters en confetti. Of de slinger die tof zal staan boven de sweet table.

De ster komt zeker voor in deze collectie in een prachtige roségouden tint. De stervormige bordjes zijn perfect voor alle heerlijke hapjes en een stukje taart. Schenk wat punch voor jezelf in, in die toffe Twinkle Twinkle bekertjes en bak de heerlijkste cupcakes en versier ze met sterrenprikkers.

twinkle twinkle babyshower

Gender reveal party

How I wonder what you are… een jongen of meisje? Ben je van plan het tijdens je babyshower het geslacht bekend te maken of een aparte Gender Reveal Party te geven? Dan heeft deze collectie wel coole manieren om dat te doen! Met een pinata in de vorm van een vraagteken, kunnen jullie deze samen kapot slaan om te zien welke kleur confetti eruit komt. Uiteraard is er ook een nieuwe mega confetti ballon beschikbaar met de leukste sterretjes. Krijgt jouw kleintje een broertje of zusje erbij?

Helemaal nieuw in de collectie zijn de gender reveal kraskaarten. Krassen maar en het geslacht is bekend!

Was jij vroeger ook zo dol op het liedje? En ben jij nu ook zo dol op deze Twinkle Twinkle collectie? Neem dan snel een kijkje welke items er nog meer zijn!

twinkle twinkle babyshower gender reveal