Zo heb je pastel nog nooit gezien. Ook dit jaar hebben we weer een vrolijke Pastel Birthday Party collectie van Ginger Ray voor je samengesteld. In combinatie met iridescent accenten krijg je de ultieme verjaardagsdroom van elke pastel lover! Wij denken regenbogen, confetti, roze, blauw, paars en vooral veel sweets!

Pastel party fun

Ieder feestje heeft uiteraard een overheerlijke taart, die van jou heeft zelfs een ballonnen taarttopper gevuld met confetti. Dat zorgt pas voor een feestelijke sfeer! De taart serveer je op de pastel bordjes met Happy Birthday samen met een lekker drankje in de vrolijk gestreepte bekertjes.

Pastel party fun

Alle pastelkleuren van de regenboog

Ik zag wel dat je cake, je wilt al heel de tijd een donut uit die toffe regenboog donut wall! Snappen wij wel, want het regenboog design ziet er heel aantrekkelijk uit. Daarom  zijn de prachtige pasteltinten in deze collectie ook verwerkt in een regenboog ontwerp met bijpassende bordjes, servetten en bekertjes.

Pastel party regenboog rainbow

Geen feestje zonder ballonnen

Over ballonnen gesproken, daar is er geen gebrek aan in deze collectie! Zagen we net de taarttopper al, maar er is ook een confettiballonnen slinger, ballonnen met kleurrijke pompoms en een mega confettiballon met leuke tasselslinger.

Pastel party ballonnen balloons

Wearables

Op een Pastel Birthday Party heb je natuurlijk ook de juiste look nodig. Of je nu 18, 21 of 30 wordt, deze collectie heeft een mooie sjerp voor je met iriserende woorden en je leeftijd! Of draag je liever een gave badge?

It’s my birthday and I’ll cry if I want to!

Er zijn nog genoeg pastel items die je nog niet gezien het, maar geloof me, die wil je zien. Kijk dus gauw in de webshop welke musthaves deze Pastel Birthday Party collectie nog meer te bieden heeft.

Its my birthday pastel party