Het hele gezin, maar vooral je kind heeft de afgelopen maanden erg toegeleefd naar deze speciale zondag. De communie kleertjes liggen al klaar, familie, vriendjes en vriendinnetjes hebben een uitnodiging voor het feest gekregen en het belooft een grootse en gezellige dag te worden. Je bent al druk bezig met het organiseren van dit spektakel, maar kunt betreft de decoratie nog wel wat tips gebruiken! Lees dan zeker deze blog vol hippe decoratie ideeën voor een eerste communie.  

Voor ieder wat wils

Vaak serveren de ouders op een communiefeest het lievelingseten van het kind en met pannenkoeken of patat kan het bij de meeste kids niet fout gaan! Maar misschien hebben de volwassenen liever iets anders. Wat dacht je van een heerlijke brood maaltijd? Doe je inspiratie op uit de Bijbel zelf en serveer verschillende soorten brood met verschillende koude vleessoorten, geitenkaas en fruit zoals druiven en vijgen. Simpele smaken en eenvoudige gerechten staan hier centraal. Serveer het op een rustieke houten plank zodat iedereen kan pakken wat hij of zij lekker vindt. Mooie decoratie voor een eerste communie

Lichte pastelkleuren en traditioneel wit

Traditioneel wordt er vooral veel wit gebruikt voor de aankleding van een communiefeest. Dit is natuurlijk ook prachtig! Maar het gebruik van pastelkleuren zorgt voor een vrolijk en fris geheel. Combineer daarnaast goud of zilver of voor een super stylish effect. Gebruik voor de decoratie slingerspomponshoneycombs en paperfans in de door jullie gekozen kleuren. Deze decoratie is ook perfect om te gebruiken als backdrop voor de sweet table! Mooie decoratie voor een eerste communie Tip: Met onze letter slinger kun je zelf de leukste teksten maken! ‘Eerste Communie’ of ‘Gefeliciteerd * 1ste communie’ kan beiden. En dan zijn er nog genoeg letters over voor een naam! Hij is verkrijgbaar in het zwart, zilver, goud of pastel.

Unieke felicitaties

Verwachten jullie echt veel gasten? Dan heb je vaak niet uitgebreid de tijd om iemand te feliciteren. Dan is een HD videozuil een super leuk idee! Iedereen kan dan zijn of haar felicitaties, wensen en advies inspreken en twee weken later krijg je alle opnames op een USB thuisgestuurd. Deze producten vinden wij echt perfect passen bij een communiefeest! Wat is jullie favoriete item?