Begin Moederdag op een speciale manier door je moeder te verwennen met een ontbijtje. Verras je moeder met een ontbijtje op bed of een ontbijtje op een mooi gedekte tafel. Wij hebben de leukste items die je kan gebruiken om het ontbijtje helemaal af te maken.

Moederdag ontbijt op bed

Verras je moeder met een ontbijtje op bed. Maak alles in de keuken klaar en loop daarna zachtjes naar de kamer van je moeder om haar te verwennen met het zelfgemaakte ontbijtje. De ontbijt op bed set is perfect om te gebruiken bij het ontbijtje. Schrijf zelf het menu op de menukaart en prik vlaggetjes met een tekst erop in het eten. 

Hoe breng je het ontbijtje naar je moeder? Wij hebben een super mooie serveerplank waar je de naam van je moeder op kan zetten. De serveerplank is super handig om het ontbijtje op te serveren en tegelijkertijd een mooi cadeautje om aan je moeder te geven.

Bij het ontbijtje moet je natuurlijk niet vergeten om er ook iets te drinken bij te zetten. Serveer het drinken in een speciale mok met een lieve tekst erop om je moeder nog meer te laten weten dat je van haar houdt. De mok is een leuk cadeautje om aan je moeder te geven. Zo kan ze altijd wanneer ze eruit drinkt, zien hoeveel je van haar houdt

Moederdag ontbijt aan tafel

Verras je moeder met een ontbijtje aan een mooi gedekte tafel. Dek de tafel met een ander servies dan normaal om het nog specialer te maken. Met bordjes in de vorm van bloemen zit je helemaal goed. De borden zijn kleurrijk en geven de tafel meteen een feestelijke sfeer. Leg naast de bordjes een servetje neer die bij de kleuren van de bordjes passen.

Is jouw moeder een echte theeliefhebber? Zet op de tafel een theedoos neer met verschillende theetjes. Maak de theedoos nog specialer door er de naam van je moeder op te laten zetten. Het is een cadeautje die je moeder heel lang kan blijven gebruiken. 

Ga je voor een pancake of een taartje als ontbijt? Maak de pancake of taartje helemaal af met een taarttopper. De taarttopper zorgt voor een echte eyecatcher op tafel.

Ontbijtjes inspiratie

Wil je een speciaal ontbijtje voor je moeder maken? Met deze ontbijtrecepten zit je helemaal goed.

  • Pannenkoekjes met aardbeien in de vorm van hartjes
  • Ei tosti in de vorm van een hartje
  • Wentelteefjes
  • Scones

Nog meer inspiratie nodig? Neem dan snel een kijkje op onze webshop. Veel plezier met het verrassen van je moeder!