Wij vinden wij dat wij de liefste moeders van de wereld hebben. Jij ook? Dan verdient je mama het om in het zonnetje gezet te worden. In deze nieuwe blog lees je de leukste ideeën om je moeder mee te verrassen op Moederdag!

Ze smeert je boterham niet meer voor je en het is al jaren geleden dat ze je voor het laatst in bed stopte, maar je moeder is er altijd voor je. Op 8 mei gaan we dat vieren! Hoe je dat viert verschilt per familie. Misschien ben je nu zelf ook moeder en doe je het liefst de hele dag niks! Dat is je dan zeker gegund. Ik hoop zelf op een uurtje zonder peutergeklets; zodat ik lekker verder kan lezen in mijn nieuwe boek! Maar zelfs als je van plan bent om niet schoon te maken of te koken, een bezoekje of cadeautje is altijd leuk!

Special message for mommy

De lightboxes zijn een creatieve manier om een boodschap over te brengen aan mama. Met je favo lettertype of quote is dit een perfect "grote mensen" cadeau! Ook de hippe poster lightbox met inspirerende en grappige sheets is een super leuk cadeautje.

psst i love you light box

Moederdag high tea

Een lekker ontbijtje of gezellige high tea is ook altijd heerlijk om je moeder mee te verrassen. Speciaal voor Moederdag dek je de tafel natuurlijk extra feestelijk! Hierbij kun je denken aan mooie servetten, en vrolijke papieren bordjes en bekertjes. Zoals deze gestreepte exemplaren, in zachte kleuren:

gestreepte tafeldecoratie

Zeg het met bloemen

Is je moeder gek op bloemen? Dan maak je haar sowieso blij met een mooie, kleurrijke bos bloemen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij! De Ditsy Floral collectie is super fleurig, dankzij de romantische bloemenprints. Dit is een te gek uitgangspunt om de high tea tafel mee aan te kleden. Hang er de Deluxe Bloemenslinger bij en je haalt het voorjaar echt in huis. Niks is te gek voor mama, toch?

Yummy in my tummy

Ben je aan het bakken geslagen voor Moederdag? Dan moeten die taartjes, koekjes, cupcakes en andere lekkernijen op een leuke manier gepresenteerd worden! De Sweet Love collectie en ons Valentijn assortiment staan vol met liefdevolle decoratie waar je moeder blij van gaat worden.

Perfect cadeautje voor mama

Wil je liever een sieraad of accessoire geven? Dan fluisteren we dat je goed terecht kunt bij onze grote zus Weddingdeco.nl. Daar is een lieve collectie oorbellen en armbandjes. Deze leuke sieraden kun je meegeven in de schattige gepersonaliseerde sieradendoos. Gaat jouw moeder nooit zonder make-up de deur uit? Deze hippe handtasjes zijn perfect om haar lipstick en blusher in te bewaren.

moederdag cadeau

Fijne Moederdag!