Mam, je bent geweldig! Zeg je dit wel eens tegen jouw moeder? Waarschijnlijk veel te weinig. Gelukkig komt Moederdag eraan, hét moment om je moeder in het zonnetje te zetten. Maar wat voor Moederdag cadeau moet je nu halen? Gelukkig hebben wij genoeg leuke, mooie en persoonlijke cadeaus, waarmee jij moeders zal gaan verrassen! Lees vooral verder om Moederdag cadeau ideeën op te doen!

Tijd om te bakken

Een heerlijke Moederdag taart is áltijd goed! Je kunt de taart nog leuker maken door een taarttopper te gebruiken, bijvoorbeeld met de tekst Best Mum Ever. Ook kun je kiezen voor een gepersonaliseerde taarttopper. Hierbij kun je zelf het ontwerp bepalen in de tekst die jij wilt. Woon je nog thuis en wil je vroeg in de ochtend jouw moeder al verrassen? Maak dan een lekker ontbijt op bed klaar. Onze ontbijt op bed set komt dan goed van pas. Deze bestaat onder andere uit een menukaart, dranktopper, taarttopper en een heleboel leuke versiering. Haal bijpassende bordjes, bekers en servetten in huis en smullen maar!

Gift box

Als moeder heb je bijna nooit tijd om écht te ontspannen. Ze werkt, doet het huishouden, zorgt voor de kinderen en wilt ook nog leuke dingen doen met haar vriendinnen. Er is weinig tijd om echt even bij te komen. Verras jouw moeder daarom met een van onze gift boxen, zodat ze echt even kan relaxen. Ontdek onze fantastische ‘Best mum deluxe gift box’ van The Gift Label. Deze box bevat een lippenbalsem, handcrème, body balsem en een doucheolie. Wat deze gift box extra leuk maakt, is dat alle producten 100% vegan zijn geproduceerd in Nederland. Ben je opzoek naar een iets kleinere gift box? Dan is deze mini surprise gift box iets voor jou.

Gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen! Wil je samen proosten met je moeder? Ontwerp dan een leuke wijnkist met haar naam of kies voor een gepersonaliseerd wijnflesetiket. Natuurlijk hebben we ook andere gepersonaliseerde cadeaus, zoals een armband, een sleutelhanger of een bewaardoos waar jullie alle mooie herinneringen in kunnen stoppen. Kortom, de keuze is reuze. En geen zorgen, geef aan ons de tekst door en wij zorgen voor de rest!

High tea

Wil je liever samen gezellig theeleuten op Moederdag? Organiseer dan een zelfgemaakte high tea, waarbij jullie lekker wat quality time hebben. Kies voor een leuk thema en verspreid wat vrolijke confetti op tafel en het feestje kan beginnen. Wil je tijdens de high tea toch nog een extra cadeau geven? Ontdek dan onze gepersonaliseerde theedozen of ga voor een leuke mok. Dit zijn de perfecte cadeaus voor een echte theeliefhebber.

Kleurplaat

Wilt jullie kleintje ook wat leuks doen op Moederdag? Download dan hier onze Moederdag kleurplaat. Daar wordt mama vast vrolijk van!

Nog meer inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze webshop en bekijk onze Moederdag cadeaus. Alvast een hele fijne Moederdag!