Gaat je kleine trakteren op school en slaat de paniek toe? Geen zorgen! Wij hebben voor jou een aantal makkelijke traktaties op een rijtje gezet. Ze zijn makkelijk, maar oh zo leuk! Lees je mee?

Kant en klare traktaties

Makkelijker dan dit kan het niet! Alles wordt uit je handen genomen met onze handige kant en klare traktaties! Je traktaties worden geleverd  in doorzichtige feestbekers. Je hoeft alleen maar te kiezen welk snoep en welke sticker je op je bekertjes wilt. Ga jij voor manna (gemengd, roze en blauw), spekjes in blauw en roze, spekruiten of popcorn? Om de feestbeker gevuld met lekkers compleet te maken, zit er een sticker (in blauw, peach of mint!) op die je zelf kan personaliseren met je eigen foto of tekst. Zo weet iedereen wie de jarige is, yay! Populair zijn de popcorn traktaties, want zeg nu zelf: wie houdt er niet van popcorn!? Dat is dus gegarandeerd lekker smullen met deze makkelijke traktaties! Het is ook mogelijk om de feestbekers leeg te verkrijgen. Stop er zelf iets lekkers in, zoals vers fruit! Zo’n bekertje is daar ideaal voor. Je kan aan de beker ook een houten labeltje toevoegen, té cute! Kies uit een hartje, sterretje, banner, cirkel of wolkje. Zet de naam en de leeftijd van je kleine erop en jouw feestelijke, kant en klare traktatie is ready!

Makkelijke traktaties voor op school

Traktatiezakjes

Weet jij al wat je wilt trakteren? En zoek je alleen nog een leuke manier om het te verpakken, maar heb je geen zin om te knutselen? Super mommy’s opgelet! De té leuke traktatiezakjes zijn de perfecte manier om jouw makkelijke traktaties af te maken! Verkrijgbaar in heel veel leuke kleurtjes en printjes. Ga jij voor een super schattig tasje of een zakje met leuk patroontje? Onze favorieten zijn de unicorn tasjes en de tasjes met hip hip hooray.  Ze zijn ontzettend kleurrijk en vrolijk! Pluspunt: het unicorn tasje heeft zelfs een mooie tassel!

Makkelijke traktaties voor op school

Traktatiedoosjes

Naast zakjes is er ook nog een andere manier om jouw lekkers te trakteren: in traktatiedoosjes. Het zijn dan net cadeautjes! Vul ze met jouw traktatie en een lieve boodschap en jouw makkelijke traktatie is af! De Sweet Treats doosjes zijn echt een aanrader! Super fijn formaat en met een feestelijk printje.

Makkelijke traktaties voor op school

Traktatiecadeautjes

Traktatiecadeautjes maken van jouw makkelijke traktaties écht een feestje! Een kleinigheidje, zoals plaktattoos en stickers, is super leuk om aan jouw traktatie toe te voegen. Voor de stoere piraten hebben we piraten plaktattoos met een kompas, een schip, een anker en een papegaai! Voor de prinsesjes zijn er ook hele leuke! Met kastelen, regenbogen, bloemen en paarden. Wil je meer voor iets neutraals gaan? Er is van alles wat. Misschien zijn de ice cream tattoos of dieren tattoos iets meer voor jou? Je kan ook gaan voor stickers. Van gouden letters tot sterren en van piraten tot unicorns. We hebben het allemaal!

Makkelijke traktaties voor op school

Jouw makkelijke traktaties zijn in no time gemaakt! Welke is jouw favoriet? Bekijk al onze traktaties in de webshop.