Hooray! Kleine meisjes worden veel te snel groot. Alweer een jaartje erbij en dat betekent dat het tijd is voor een feestje, een kinderfeestje! Jij wilt natuurlijk wel dat jouw kleine meid het leukste en het beste feestje van iedereen heeft. Maar dan komen de vragen hoe ga ik het doen en wat wordt het thema? Take it easy, want hebben de antwoorden voor jou!

Thema’s kinderfeestje voor meisjes

Een thema voor een kinderfeestje voor meisjes vinden is niet zo lastig. Er zijn namelijk super veel thema’s voor meisjes dus aan het aanbod ligt het niet. Het enige moeilijke is het vinden van een thema wat helemaal trendy is!

Het thema dat niet te missen is: de unicorn party! De mooie pasteltinten, holografische effecten en magische versieringen passen perfect in de hippe kaders van nu. Voor unicorn feestjes zijn er ook nog eens verschillende stijlen, van romantisch tot illustraties, in deze collecties is er wel een passend thema voor een kinderfeestje voor meisjes:

Zo creëer je een kinderfeestje voor meisjes

Heeft jouw dochter het niet zo op unicorns? Niet getreurd, want er zijn nog veel meer leuke andere thema’s voor alle zeemeerminnen, pink lovers en prinsessen onder ons. Leef je helemaal uit met deze collecties:

Zo creëer je een kinderfeestje voor meisjes

Trends

Naast deze te gekke thema’s zijn sommige items weer helemaal terug van weg geweest. Zo maakt de piñata haar comeback! Nu denk je waarschijnlijk dat rammen tegen een stuk karton niks voor meisjes is, maar dan heb je het helemaal mis! Van unicorns tot sterren en zeemeerminnen, er is een pinata voor ieder thema.

Ook verkleedkleding is helemaal hot en happening bij een kinderfeestje voor meisjes. Want welk meisje wilt er nu niet dress up spelen en in een mooie outfit met bijbehorende accessoires paraderen?!

Zo creëer je een kinderfeestje voor meisjes

Activiteiten

Op hét perfecte kinderfeestje horen natuurlijk ook de perfecte activiteiten. Om er een leuk feestje van te maken hoef je niet het huis! De volgende activiteiten zijn leuk, makkelijk en kunnen gewoon thuis.

Decorate the cake!

Wie kan de lekkerste cupcake decoreren die eigenlijk te mooi is om op te eten? Met de leukste cupcake versiering of taartdecoratie moet dat wel goedkomen.

De ballonendans

Het is natuurlijk geen verjaardag zonder ballonnen. Bij de ballonnendans bind je de ballon aan de voet van alle meiden. Ze moeten dan proberen de ballon van een ander kapot te trappen. Degene waarvan haar ballon het langst heel blijft wint!

Speurtocht

Een speurtocht blijft leuk, zeker als je hem aanpast aan het thema! Zo kan je een unicorn speertocht doen waarbij ze via verschillende hints moeten zoeken naar de unicorn piñata want die is ‘vermist’. Als beloning van de vondst van de unicorn mogen ze hem stuk maken en vervolgens de lekkernijen die erin zitten opeten.

Een leuk kinderfeestje voor meisjes verzinnen is dus echt zo lastig nog niet. Er zijn heel veel leuke originele ideeën en je hoeft echt niet elk jaar naar Ballorig te gaan om de kids te entertainen. Met deze tips krijgt jouw jarige jet een kinderfeestje die ze niet snel zullen vergeten!

Zo creëer je een kinderfeestje voor meisjes