Een feestje? Daar horen ballonnen bij! Tegenwoordig zijn er zo veel leuke designs te vinden. Wij houden er van! Ballonnen kunnen namelijk een echte eyecatcher zijn op jouw feestje. Maak er een mooie mix van of kies voor een opvallende folieballon. Er is zo veel keuze! Latex ballonnen, doorzichtige ballonnen, folieballonnen. Om jou te helpen kiezen hebben wij voor jou onze favoriete ballonnen op een rijtje gezet, waarmee jouw feestje zéker de show gaat stelen.

1. Orbz folieballonnen ombre

Ombre is nog steeds in! Zo ook bij ballonnen. Wij zijn helemaal fan van de Orbz ombre folieballonnen. Ze zijn gigantisch (40 cm) en hebben een hele mooie, glanzende afwerking. Verkrijgbaar in de kleuren rood & oranje, blauw & groen en paars & blauw. Naast de ombre ballonnen heeft Orbz ook grote, glanzende folieballonnen in diverse kleuren.

Tip: geef jij een zwembad feestje? Hang een lint met gewichtje aan de folieballon en zet deze in het zwembad! De folieballonnen zijn geschikt om in het water te drijven. Hoe tof is dat!

partydeco, orbz ombre folieballon

2. Orbz folieballonnen clearz

Naast de ombre ballonnen heeft Orbz ook doorzichtige folieballonnen, de zogeheten Orbz Clear Crystal. De ballonnen geven een romantisch/modern effect en doen het ontzettend goed op de foto!

partydeco, orbz crystal clear

3. Pastelballonnen

It’s time for a pastel party! Dat lukt zeker met deze toffe pastelballonnen. Verkrijgbaar in de kleuren mint, lila, blauw, roze, geel en peach. Combineer er op los voor een super cute resultaat. Of maak er een pastel regenboog van…

partydeco, pastel ballonnen

4. Confettiballonnen

Oh yeah, we love confettiballonnen! De transparante ballonnen gevuld met confetti doen het altijd goed op een feestje. Gouden, zilveren of roségouden confetti. Kies de kleur die bij jouw feestje past of maak er een mooie mix van. Onze favoriet: de mega confetti ballon van Ginger Ray.

partydeco,, confettiballon

5. Chroom ballonnen

Transformeer jouw feestje in een glamorous party met deze te leuke chroom ballonnen! Ze hebben een mooie, metallic glans voor een echte classy look. Wat heeft jouw feestje nog meer nodig?

partydeco, chroom ballonnen

6. Mega ballonnen

Hoe groter hoe beter! De vrolijk gekleurde mega ballonnen hebben een diameter van maar liefst 1 meter en stelen zeker de show op jouw feestje. Om de ballon extra feestelijk te maken gebruik je een tasselslinger als ballonlint.

7. Donut folieballon

Wie houdt er niet van donuts!? Voor de zoetekauwen onder ons is deze donut folieballon de perfecte ballon op jouw feestje! Een echte eyecatcher en, eerlijk is eerlijk, heel erg schattig. Leuk om boven een tafel met donuts te hangen.

partydeco, donut folieballon

8. Ballonnenboog

Deze mag in dit rijtje niet missen: de ballonnenboog. Wij zijn er gek op! Met een ballonnenboog maak jij zeker indruk op jouw feestje. Gebruik hem voor de entree, in het fotohoekje of boven de candy table. Ze zijn verkrijgbaar in super leuke kleuren, als roségoud en pastelkleurtjes.

partydeco, ballonnenboog

9. Folieballon letters en cijfers

Vier jouw feestje met te gekke gouden letter- en cijfer folieballonnen. Creëer bijvoorbeeld je naam met geboortedatum of de naam van het feestje. Hang er een paar leuke ballonnen en tasselslingers bij en jij hebt jouw eyecatcher gecreëerd.

partydeco

10. Cijferballonnen

Een klassieker: de cijferballon. Maar wel in een mooi goud, zilver of parelmoer kleurtje!

partydeco, cijferballon