Cupcakes zijn de perfecte aanvulling bij een prachtige taart. Je kan ze eenvoudig versieren en de combinaties zijn eindeloos. Het is ook heel erg leuk om met jouw kleine cupcakes te bakken én te versieren! Om jou te helpen met het versieren van de cupcakes hebben wij onze tien leukste cupcake versieringen voor je op een rijtje gezet!

Top 10 cupcake versiering

1. De leukste cupcake prikkers in een set

De cupcake sets van Meri Meri zijn een waar feestje! Zo heb je onder andere een prikker met de vorm van een astronaut en maan voor een écht galaxy feestje. Of ga voor de schattige regenboogjes en wolkjes voor als jij wat kleur wil toevoegen. Staat er een dino party op de planning? Dan is de cupcake set vol met allerlei soorten dino’s erg geschikt. Zo zijn er heel veel sets te vinden die perfect passen bij de feestjes thema’s van Meri Meri.

2. Sterren
Maak de cupcakes af met een echte eyecatcher; een mooie ster! Zo is er de Twinkle Twinkle, een roségouden ster. Super mooi! Of de gouden, glitterende cupcake prikkers van Meri Meri, ook zo tof! Neon sterren, vallen lekker goed op en ziet er ook nog eens heel strak en feestelijk uit!

3. Tekst
Zeg het met woorden. Ben je geslaagd? Dan zijn de hebben wij de leukste prikkers voor p de cupcake! Word je binnenkort 18 jaar? Ook hiervoor zijn mooie cupcake prikkers te vinden. Zo leuk!

4. Babyshower
Op zoek naar de perfecte cupcake versiering voor jouw babyshower? Hiervoor is er ook genoeg keus! Zo zijn er van de Botanical Babyshowercollectie van Ginger Ray schattige vlaggetjes. Wat dacht je van Oh Baby! in het hout op een cupcake, te leuk! Of schattige wolkjes. En wat is er toepasselijker dan rompertjes op een cupcake tijdens een babyshower. Deze kunnen trouwens ook gebuikt worden bij een gender reveal party.

5. Wrappers
Om de cupcakes te bakken, heb je wrappers nodig. Om de cupcake er extra gezellig eruit te laten zien, gebruik je natuurlijk een vrolijke wrapper. Een mooie pastel stripe of de te schattige Make a Wish maken het helemaal af. Je kan ook gaan voor een elegante versie met een gouden randje! De cupcakes worden zo echte eyecatchers!

6. Velvet topper
Velvet is helemaal hip. Hoe leuk is het dan, om velvet vlaggetjes op je cupcake te plaatsen. Deze vallen gegarandeerd in de smaak bij de gasten en het ziet er ook nog een heel erg fancy uit! Ze zijn er in drie verschillende kleuren.

7. Kaarsjes
In plaats van de kers op de taart, de kaars op de cupcake! Kaarsjes kunnen echt niet alleen maar op een taart. Op cupcakes kunnen ze ook! Er zijn zoveel toffe, mooie kaarsjes te vinden! Een glitter dipped kaars, dat is toch te leuk?! Of leuke dieren als er een kinderfeestje wordt gevierd. Dino’s, unicorns, safari animals, een haai en nog véél meer!

8. Hartjes
Voeg wat liefde toe op jouw cupcakes met de hartjes toppers. Kies voor gouden glitter hartjes of voeg wat variatie toe met de lovely swan caketoppers, zo gezellig.

9. Cases
Het beslag van de cupcakes kan jij in de allerleukste cases doen. Zo heb je deze in super veel designs. Ook voor de cupcake cases zijn er een aantal toffe designs. Er zijn cases van party animals, dinosaurs, panda’s, clouds en unicorns.

10. Prima ballerina
Tule op een cupcake? Ja, waarom ook niet. Het ziet er supermooi en elegant uit. Een goede cupcaketopper voor een kinderfeestje voor een kind dat gek is op ballet. De mooie tutu’s van tule, net echt!

Dat cupcakes er zijn om te versieren wisten wij al, maar dat er zoveel leuks was om te gebruiken niet! Welke cupcake versiering vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties.