Nog maar even en dan is het eindelijk weer Koningsdag! Dat betekent dat alle oranje, rode, witte en blauwe decoratie weer uit de kast mag worden gehaald. Ga jij dit jaar met Koningsdag een toffe party geven, maar ben je er nog niet helemaal uit wat betreft decoratie? Lees dan vooral verder, want wij geven je de allerbeste tips die jouw koninklijke feestje tot een groots succes zal brengen!

Embrace your inner Orange

Het versieren van de feestlocatie kan soms nog wel eens een stressvolle opgave zijn. Door de feestlocatie te versieren met honeycombs in oer-Hollandse kleuren rood, wit, blauw en niet te vergeten oranje, zal de feestlocatie al snel een stuk leuker worden. Honeycombs geven namelijk een speels effect en zijn daarnaast ook nog eens geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Versier de feestdecoratie ook nog met een toffe oranje en blauwe tasselslinger en het Koningsdag gevoel komt al gelijk opborrelen!

Party like the royals

Bij iedere koning en koningin hoort natuurlijk een kroon. Deze prachtige accessoires zijn nu niet alleen meer weggelegd voor de koning en koningin, maar met deze schattige kroontjes zal jij je een heuse King of Queen voelen! De kroontjes zijn naast super cute, ook nog eens praktisch. Ze hebben namelijk klipjes waardoor je ze gemakkelijk aan je haar kunt vast klippen. Ideaal toch?!

Koningsdag: Organiseer je eigen koninklijke feestje!

Who’s side are you on?

Bij iedere Koningsdag hoort natuurlijk een leuke activiteit die je samen met je vrienden of familie kunt doen. De Koninklijke familie houdt wel van een spelletje en wij ook! Speel bijvoorbeeld het classy Prosecco Pong of kies je toch liever voor Gin Tonic Pong? Of kies je voor de battle of the drinks met het super toffe Pong Wars? Deze Pong spellen zijn echte feestfavorieten en zullen dan ook zeker in de smaak vallen bij jouw gasten!

Wil je toch een leuke activiteit doen met je gasten, maar ben je niet zo van het drinken? Wat dacht je van het flamingo werpspel? Het flamingo werpspel brengt vast en zeker iedereen aan het lachen en is super leuk om in teams te spelen. Een toffe Pinãta is ook altijd een succes op een feestje. Kies bijvoorbeeld voor de donut pinãta of de POW pinãta en vul hem met heerlijke lekkernijen, je gasten zullen het geweldig vinden!

Koningsdag: Organiseer je eigen koninklijke feestje!

Fotocredit: CHYMO & MORE Photography

Cheers, Willem Alexander!

Op iedere verjaardag moet geproost worden. Ook dit moet natuurlijk gebeuren in een koninklijke stijl. Deze gouden en lichtblauwe bekertjes zijn perfect om in stijl te proosten op de gezondheid van jezelf en van de koning, Willem Alexander. Gebruik een Yorkshire Mason Jar dispenser en vul hem met een zelfgemaakte limonade, infused water, of een lekkere cocktail. Laat je vrienden en familie vervolgens de bekertjes met deze heerlijke drankjes vullen en breng samen een toost op het leven uit!

Heb je nog niet genoeg inspiratie op gedaan of ben je nog op zoek naar andere bijpassende Koningsdag decoratie. Neem dan vooral een kijkje op onze Koningsdag pagina of op onze Pinterest pagina!

Koningsdag: Organiseer je eigen koninklijke feestje!