Is jouw kleine helemaal weg van spelletjes en gamen? Zo erg dat er een kinderfeestje met een game thema op het verlanglijstje staan? Dan heb ik de beste tips voor het beste game feestje!

Gamen doe je samen!

Nadat alle gamers zijn uitgenodigd is het natuurlijk wel belangrijk om de leukste versiering te shoppen van de bijpassende Game On collectie van Ginger Ray. Bij een gamefeestje horen namelijk wel de coolste gadgets en decoratie. Met deze collectie maak jij van het feestje de perfecte gamewereld!

Verander jouw woonkamer in een echt gameparadijs!

Met een geweldige Game On ballonnenboog en een display in de vorm van een controller ben je al een aardig eind op weg! Ga je voor losse ballonnen of kies je ervoor om als eyecatcher een ballonnenboog te maken. De display van game on is een grote kartonnen controller waar allemaal verschillende zakjes in zitten voor popcorn, chips of andere lekkernijen en je kan aan de buitenkant van het display donuts ophangen, hoe gaaf is dat! Om het gameparadijs echt af te maken is er een ballonnen mozaïek in de vorm van een controller waar je de game ballonnen in kan doen.

Decoratie

Voor de decoratie heb je natuurlijk al de ballonnen om op te hangen maar er zijn nog veel meer verschillende opties om het feestje te versieren. We hebben namelijk een hele coole Game On slinger waar LEVEL op staat en deze kan je met de leeftijd van jouw kindje personaliseren. Ook zijn er nog fantastische bordjes, bekertjes en servetjes om de tafel mee te versieren.

De leukste traktaties

Een echte gametraktatie kan natuurlijk niet ontbreken bij een game kinderfeestje. Daarvoor hebben wij uitdeeltasjes waar je verschillende snacks in kunt doen om te eten tijdens het gamen maar je kunt er ook verschillende spelletjes of speeltjes in doen. Op de uitdeeltasjes staan game controllers voor het echte game effect!

Game activiteiten

Leuke activiteiten en spelletjes horen natuurlijk ook bij een fantastisch gamefeestje.

  1. Ring werpen. Aan de buitenkant van de kartonnen display zitten uitsteeksels om donuts op te doen maar als de donuts opgegeten zijn kun je er een leuk spelletje van maken en proberen ringen om de uitsteeksels te gooien en de winnaar die het meeste raakt krijgt natuurlijk een game gerelateerde prijs!
  2. Pingpong balletje gooien. Met de game bekertjes kun je ook een spelletje maken door pingpong balletjes in het bekertje porberen te gooien en de gamer die het vaakst raak gooit in 10 beurten wint!
  3. Filmpjes kijken. Om het feestje af te maken zet je de favoriete game filmpjes aan van de gamers met wat snacks en je zult geen last meer hebben van de gamers.