Laten we het dit jaar extra gezellig maken met deze sprankelende kerstcollecties! De verschillende collecties helpen je een mooi geheel te maken van jouw kerstversiering, maar wees natuurlijk ook niet bang om het te mixen.

A touch of sparkle

Laat je huis deze kerst prachtig sprankelen met deze collectie van Ginger Ray! De collectie a touch of sparkle zit vol vrolijke sfeermakers zoals de grappige kaasprikkers, de chique plaatskaartjes en de feestelijke confetti ballonnen. Met deze collectie kan je naast je huis jezelf ook feestelijk aankleden met schitterende gouden diademen.

A touch of sparkle kerstcollectie, Partydeco.nl

Gold Christmas

De gold Christmas collectie combineert de sprankel van a touch of sparkle met een chique look and feel die jouw gasten niet snel gaan vergeten. De slingers en glass markers van deze collectie zijn echte eyecatchers die er geweldig uit gaan zien in elk huis!

Gold Christmas collectie, Partydeco.nl

Jolly vibes

Vier een kerst vol glitters en holografische printjes met de te gekke jolly vibes collectie! Deze vrolijke en feestelijke collectie is perfect om je helemaal uit te gaan leven deze kerst. Een collectie voor de echte feestbeesten met de slinger let the party begin, bekers let’s get lit en een holografische pinata ster die je niet kan missen.

Jolly vibes kerstcollectie, Partydeco.nl

Joyful Christmas

De stijlvolle joyful Christmas collectie met veel warme en zachte kleuren is ideaal voor een luxe kerst. Met leuke items zoals verschillende slingers, honeycombs en placemats is jouw huis perfect aangekleed. Door het kleurgebruik is deze collectie naast kerst ook geschikt voor het gehele najaar. Zo blijf je er plezier van hebben!

Joyful Christmas collectie, Partydeco.nl

Meri Meri kerstcollectie

Deze collectie zit barstensvol leuke kerstitems! Vrolijke tafelversiering, glitterende kroonluchter, de leukste adventkalenders en nog veel meer leuke feestelijke versiering in de Meri Meri kerstcollectie.

Meri meri kerstcollectie, Partydeco.nl

Pink Christmas

Als jij dit jaar jouw kerstversiering eruit wil laten springen dan is de pink Christmas collectie ideaal voor jou! De naam zegt het al een collectie vol roze kerstversiering. Van slingers en ballonnen tot bekertjes en bordjes, deze collectie heeft het allemaal.

Pink Christmas collectie, Partydeco.nl

Rustic Christmas

Met alle prachtige groene, witte en juten versiering van deze rustic Christmas collectie creëer je een echte kerstsfeer in huis. Items zoals juten slingers, plaatskaart kransjes en sneeuwvlokken slingers zorgen voor een echt rustieke en stijlvolle kerstinrichting!

Rustic Christmas collectie, Partydeco.nl

Silver Christmas

Ga dit jaar voor een chique glamour kerst met de silver Christmas collectie! Met de gezellige theelichthouder sterren, grappige plaatskaarthouder kerstballen en de confettikanon stars gaat deze kerst gegarandeerd een leuk feestje worden.

Silver Christmas collectie, Partydeco.nl

Snow place like home

De snow place like home collectie heeft de leukste typische kerstitems die niet mogen ontbreken in jouw huis. Tel de dagen naar kerst af met de te leuke kerstsokken adventskalender, versier de openhaard met de prachtige maretak slinger en hang de echte eyecatcher kerstkrans op een plek waar iedereen hem kan zien!

Snow place like home kerstcollectie, Partydeco.nl

Traditional touches

Vier een traditionele kerst met de geweldige traditional touches collectie van Ginger Ray! Met prachtige servetten, bordjes en plaatskaartjes geeft deze collectie ons het ouderwetse kerst gevoel terug van toen we nog klein waren.

Traditional touches kerstcollectie, Partydeco.nl

Voor welke collectie je ook gaat, het is gegarandeerd dat jouw kerstversiering dit jaar eruit gaat springen en niet snel vergeten gaat worden!