Je hebt vast al wat producten voorbij zien komen op onze Social Media pagina’s, maar in deze blog willen we nog een aantal kerstcollecties nog wat extra uitlichten! We hebben voor jullie de leukste, schattigste en hipste collecties op een rijtje gezet.

De collecties zijn perfect voor knusse en koude dagen op de bank, maar ook voor de gezelligste feestjes met familie en vrienden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze hippe coffee to go bekers? Ze zijn perfect om een lekkere warme chocolademelk in te serveren! Heb je al een feestje gepland, maar zie je nu al op tegen de afwas? Geen ramp, want voor het kerstdiner hebben we nog veel meer leuke producten. Ga je voor een stijlvolle uitstraling met goud- of zilvertinten? Dan past de Metallic Star collectie & de Christmas Metallics collectie hier perfect bij. Zo heb je prachtige stervormige bordjes die een echte eyecatcher zijn voor jouw kersttafel. Combineer dit bijvoorbeeld met een mooie tasselslinger of honeycombs voor de perfecte finishing touch.

Metallic star collectie

Is voor jou kerst het uitgelezen moment om gezellig met je kids samen te zijn? Ook voor kinderen is er een super schattige collectie. De Santa & Friends collectie heeft vrolijke slingers van hout en honeycombs die je huiskamer direct een gezellige sfeer zullen geven. Evenals de producten voor je dinertafel, zoals de leuke 3D plaatskaartjes, sneeuwpop servetten en super schattige kerstman bekertjes.

Santa & Friends

Ook het hippe merk Meri Meri heeft dit jaar een feestelijke kerstcollectie gemaakt! Namelijk een confettiserie voor je dinertafel met de tekst ‘Be Merry’ of ‘Be Jolly’. Maak het af met een schattige Merry Christmas slinger en deze leuke rendier folieballonnen. Bak samen met je kids de lekkerste kerstkoekjes en jullie zijn klaar voor het kerstfeest!

Meri Meri Kerstcollectie

Tussen de collecties door staan ook een aantal 'specials'. Deze producten maken van kerst een ware beleving. Laat je kids voor het slapen gaan op 24 december een drankje en een snack achter laten voor de kerstman en Rudolph. Deze set heeft hier prachtige houten labels voor en een deurhanger zodat de kerstman jullie huis niet over zal slaan. Besprenkel daarna deze voetstappen met bloem of met poedersuiker en de kids zullen hun ogen niet geloven op kerstochtend. Ook het schattige verkleedsetje voor een kerstengeltje is onmisbaar.

Kerstspecials