Ga jij deze kerst voor een kerst deluxe? Dan zit je bij het Scandinavische merk Delight Department op het juiste adres. Delight Department bestaat uit een reeks van stijlvolle items in warme herfstkleuren van luxueuze materialen. Het merk heeft alles om jouw kerst stijlvol aan te kleden en een luxe uitstraling te geven. Wil jij meer weten over dit fantastische merk? Ik vertel je alles in deze blog!

Luxurious table

Delight Department, partydeco.nl
Delight Department, partydeco.nl
Delight Department, partydeco.nl

Geef jouw kerstdiner een luxe uitstraling met de items van Delight Department. Begin met het neerleggen van vilten placemats. De Placemats zijn gemaakt van prachtig wollen vilt met een leren detail die je kunt gebruiken als bestekhouder. Steek vervolgens de prachtig gedesignde servetten in de gouden glitter servetring om de luxueuze look helemaal af te maken. Ook de christmas treats kun je stijlvol presenteren. Steek de velvet prikkers in je heerlijke treats en slurp de champagne uit de feestelijke papieren rietjes. De christmas table is natuurlijk niet compleet zonder wat gezellige kaarsen. Met de gouden kaarsornamenten kun je deze op een mooie manier presenteren. Top de tafel nog met wat confetti om het feestje compleet te maken.

Velvet of tassels?

Delight Department, partydeco.nl

Zo, nu de tafel gedekt is kunnen we verder met de decoratie. Een gemakkelijke en stijlvolle manier om jouw huis mooi aan te kleden is het ophangen van slingers. Ben jij een echte velvet fan? Dan is de velvet vlaggenlijn iets voor jou. Ze zijn er in drie mooie herfstkleuren, okergeel, donkerroze en olijfgroen. Daarbij wordt de slinger geleverd in een velvet tasje, zodat je de slinger mooi kan bewaren en opnieuw kan gebruiken. Dat is pas een luxe! Wil jij een echt feestelijk sfeertje deze kerst? Daar zijn de tassel slingers perfect voor. De tassels worden geleverd met een touw, waar jijzelf de tassels naar wens aan het touw kunt ophangen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen de tassels in de kerstboom te hangen. De tassel slingers zijn er in dezelfde drie mooie herfstkleuren als de velvet vlaggenlijn en kun je daarom ook mooi combineren.

Elegante ornamenten

Delight Department, partydeco.nl
Delight Department, partydeco.nl

Voor de finishing touches in de decoratie is er nog een eyecatcher nodig. Een hangend ornament is hier perfect voor en zal zeker de aandacht trekken. Ga bijvoorbeeld voor een honeycomb. Deze prachtige ronde ballen met gaten in de mooiste herfstkleuren zullen de ruimte vullen met warmte en gezelligheid. Of wil jij gaan voor een echt kerstsymbool? Hang dan een papieren gouden glitter ster of witte ster op. Dat zal jouw huis laten stralen in de kerstsferen. Op zoek naar nog meer bijpassende decoratie? Neem dan een kijkje bij de Joyful Christmas collectie, waar je alle items van Delight Department en bijpassende producten terug kan vinden. Zo, nu ben jij helemaal ready voor jouw Christmas Deluxe!