Met de zomer in de aantocht is het binnenkort weer tijd om te genieten van het goede weer en de buitenlucht. En wat is er nu beter dan een gezellige picknick met vrienden en familie? In deze blog toon ik je de leukste items uit de Summer Picnic collectie en geef ik je graag enkele tips voor een gezellige en lekkere picknick. Lees je mee?

Summer Picnic collectie

De Summer Picnic collectie is een vrolijke en zomerse collectie waarvan je meteen zin krijgt om een picknick, bbq of ander tuinfeest te organiseren! De roze ruitjes en gele citroentjes geven de feestversiering een vrolijke uitstraling. In deze Summer Picnic collectie van Hootyballoo vind je onder andere leuke slingers, bordjes, bekertjes, servetjes. Echt alles voor een gezellige picknick! Wij hebben nu al zin in de zomer!

de leukste items voor je picknick uit de Summer Picknick collectie

De leukste versiering voor je picknick

In deze zomerse collectie vind je de leukste items om je picknick helemaal in stijl te versieren. Zo heb je bijvoorbeeld een leuke slinger met allemaal citroentjes eraan. Maar je hebt ook een vlaggenslinger met een roze geruit motief met kleine citroentjes er op. Deze slingers passen natuurlijk prachtig bij elkaar.

Verder zijn er ook honeycombs in de vorm van citroenen. Deze zitten verpakt in een set van 3. Je kan deze ophangen of bijvoorbeeld op je picknickkleed leggen als versiering.

Slingers en honeycombs

Alles voor op je picknickkleed

Lekkere hapjes mogen natuurlijk niet ontbreken op een picknick. Maar het oog wil ook wat! Daarom is het een goed idee om je hapjes ook mooi te presenteren, en dat kan niet fout gaan als je de items uit de Summer Picnic collectie gebruikt!

Je picknickkleed is natuurlijk de eye-catcher van je hele picknick. Daarom is dit dus een belangrijk item! Kies daarom voor het roze geruite kleed uit de Summer Picnic collectie. Het kleed is ruim genoeg want het heeft een afmeting van 2,6 x 1,4 meter.

Je kan dit mooie kleed perfect combineren met de vrolijke bekers, borden en rietjes uit deze collectie. Als je er voor zorgt dat de items allemaal goed bij elkaar passen, dan krijg je natuurlijk het meest stijlvolle effect!

Alles voor op je picknickkleed

Hapjes inspiratie voor je picknick

Zoete picknick hapjes

  • Fruitsalade: kies voor je favoriete fruitsoorten en maak een frisse fruitsalade. Niet alleen makkelijk om te maken, maar ook nog eens gezond!
  • Mini pannenkoekjes. Deze zijn misschien iets minder gezond dan een fruitsalade, maar ze zijn natuurlijk wel heel erg lekker. Ze zijn natuurlijk niet moeilijk om zelf te maken, maar je kan ze als je wil ook in de supermarkt kopen.
  • Muffins met fruit. Gewone muffins zijn al heel lekker, maar door er fruit aan toe te voegen worden ze alleen nog maar lekkerder. Je kan muffins bakken met bijvoorbeeld stukjes appel of met blauwe bessen.

Hartige picknick hapjes

  • Wrap rolletjes met hummus. Dit lekkere hapjes is makkelijk zelf te maken en je kan helemaal zelf bepalen welke groenten je in de wrap doet.
  • Mini sandwiches met eiersalade. Maak sandwiches met eiersalade, en snij ze klein. Zo presenteren ze heel leuk op je picknick
  • Tortilla chips met guacamole. Dit is ontzettend simpel om voor te bereiden maar wel echt heel lekker om van te snacken. Je kan zelf je guacamole maken met verse ingrediënten of je kan er voor kiezen om een potje te kopen in de supermarkt.

Verfrissende drankjes

  • Smoothies. Maak zelf met je favoriete fruit een lekkere frisse smoothie!
  • Mocktails of cocktails. Bereid een lekkere mocktail of cocktail voor. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je deze goed koel kan bewaren tijdens je picknick.

Met deze leuke tips wordt jouw picknick zeker een ontzettend gezellig moment met je familie en vrienden!

Laat die zomer maar komen!