Unicorns, glitters en regenbogen, is jouw dochter er ook helemaal weg van? Dan is het trending unicorn thema voor een feestje helemaal haar ding. Stiekem voor alle moeders ook heel leuk om he-le-maal los te gaan met unicorn stuff!

Unicorn Party musthaves

Bij een unicorn party draait het allemaal om regenboogkleuren, glitter en glamour. Denk maar terug aan My Little Pony en de Troetelbeertjes uit je eigen jeugd. We hebben maar liefst 4 (!) collecties waar menig unicorn hart een sprong van maakt! En natuurlijk mag een echte eenhoorn folieballon niet ontbreken!

Dream come true

Wil jij je dochter echt lyrisch maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden om een pony te huren op haar verjaardag. Zodat de kinderen onder begeleiding lekker een rondje kunnen stappen en natuurlijk de ‘eenhoorn’ kunnen poetsen en verwennen. Bespreek van te voren wel de risico’s en overleg vooraf over eventuele allergieën met andere ouders! Een ritje met een paard en wagen of een manege bezoeken is natuurlijk ook een leuke optie! Unicorn party
Fotocredit: Mama to the Max

Unicorn photoshoot

Maak een te gekke photobooth door verschillende tasselslingers en linten langs een muur te hangen. Of met heel veel unicorn ballonnen en letterballonnen. Zorg dat iedereen een unicorn hoorn draagt of geschminkt wordt en maak de leukste foto’s! Online staan er heel veel leuke en ook gemakkelijke schmink ideeën en zelfs filmpjes waar alles stap voor stap wordt uitgelegd. Alles voor een te gekke unicorn party

Sweet table

Tijdens een unicorn feestje wil je natuurlijk ook snacks serveren die net zo kleurig zijn als de decoratie. Op Pinterest hebben we heel wat ideeën voor jullie verzameld. Kies voor fruitspiezen met de kleuren van de regenboog (ananas, mango, aardbei, frambozen, kiwi, druiven en bramen – mmmm!). Maak gekleurde roomkaas door vruchtenhagel door de roomkaas te roeren. Serveer wolkjes om te drinken! Ja, je hoort 't goed. Transparante (plastic) glazen werken hier het beste voor. Koop of maak suikerspin in je gewenste kleur. Stop een plukje suikerspin in ieder glas en als de gasten zitten, vul je de glazen met 7up (of een andere transparante koolzuurhoudende drank). De suikerspin smelt en kleurt het drankje; succes verzekerd! Bekijk in deze blog bijpassende traktaties. Geef na afloop van het feestje iedereen een leuke goodiebag mee naar huis en jullie feestje is meer dan geslaagd! Alles voor een te gekke unicorn party Alles voor een te gekke unicorn party Alles voor een te gekke unicorn party Zouden jullie dit thema voor het kinderfeestje kiezen? Laat het ons weten!