Let the Christmas countdown begin! Wil jij op een leuke manier de dagen aftellen tot Kerstmis? Dan is het gebruik van een adventskalender een super leuke manier om dat te doen. Tellen maar!

Als cadeau

Zit je nou te tobben over wat je iemand geeft voor Kerst? Probeer het vullen van een advents kalender eens. Je vult elke dag met een klein cadeautje, snoepje of leuke foto en op de 25e mogen ze dan eindelijk het échte cadeau openen! Leuke manier van het opbouwen van de spanning! De Novelty adventskalender van Ginger Ray is hier ideaal voor met de leuke boxen en kleuren krijg je elke dag steeds meer zin in Kerst!

Tip: Ben je van plan om aanzoek te doen op Kerst? Dan is het een tof idee om de ring in de 25e “doos” te verstoppen, het ringdoosje natuurlijk.

Kerst adventskalender

Leuk voor de kinderen

Wie heeft er nou meer zin in Kerstochtend dan de kids? Niemand en daarom is het leuk om ze elke dag een beetje van “the giving spirit” te laten proeven. De houten kerststal adventskalender van Meri Meri laat ze kennis maken met het verhaal waar alles mee begon. De wilde avonturiers zullen elke dag vol spanning hun doosje openen voor weer een nieuw houten diertje in hun woodland! En de kleine prinsesjes kunnen de dagen aftellen én alle bedeltjes vinden voor hun eigen armbandje met de Notenkraker adventskalender.

Kerst adventskalender

Advent decoratie

Met de gouden advents cadeaudoosjes van Ginger Ray kun je elke individuele box ophangen in de boom. Hang voor iedereen per dag een klein cadeautje in de boom en tel met het hele gezin af tot Kerstochtend!

Of plaats de zilveren rendierdoosjes op een rij bij de open haard. Staat super leuk en zorgt voor een kerstsfeer, elke dag weer. Word elke ochtend wakker en open samen een nieuw doosje. Zitten er snoepjes is? Is hij voor mama, papa of mag ik hem openen? Spannend hoor!

Kerst adventskalender

Wat stop jij in jouw adventskalender? Wij zijn nieuwsgierig. Tag ons op Instagram met @partydeco.nl of laat een reactie achter met wat jullie gedaan hebben met de countdown!

Neem ook een kijkje op onze Pinterest voor de leukste Kerst inspiratie.