Het was alweer tijd voor de derde verjaardag van Flynn! Natuurlijk werd dit weer goed gevierd. Dit jaar heb ik gekozen voor een dino thema, omdat onze knul gek is op dino’s! Ik vertel jou graag welke items ik heb gebruikt. Lees je mee?

Collectie Dinosaur Kingdom van Meri Meri

De Dinosaur Kingdom collectie is de allernieuwste collectie van Meri Meri. Hierdoor heb ik mij laten inspireren voor het dino feestje! Deze toffe collectie bevat mooie natuurgetrouwe tinten en heeft een luxe uitstraling, doordat er gebruik is gemaakt van koperfolie en glimmende blauwe details. Wat ik persoonlijk ook erg tof vind zijn de aquarel geschilderde dino’s. En in een pak gebaksbordjes en -servetjes zitten diverse soorten dino’s. Superleuk voor de afwisseling. Je begrijpt wel dat ik met deze items goed los kon gaan!

Het dino feestje van Flynn, partydeco

Welke decoratie heb ik gebruikt?

Ik koos voor de toffe slinger, gevuld met bladeren en verschillende soorten dino’s. Een leuke eyecatcher uit de collectie als je het mij vraagt! Je kunt ze boven elkaar hangen, maar ik koos ervoor om op 2 verschillende plekken 1 slinger te hangen. Dubbele pret! Daarnaast koos ik voor de gebaksbordjes en -servetjes. Op elk bordje en servetje staat een andere dino, zo leuk! De blauwe glinsterfolie op de bordjes en servetjes maakt het he-le-maal af. De T-rex bekertjes konden hierbij natuurlijk niet ontbreken! Ook koos ik voor de toffe stegosaurus serveerschalen. Hier was Flynn helemaal weg van! Met de dinokoekjes erop stond dit zo leuk op de sweet table.

Het dino feestje van Flynn, partydeco

Om de sweet table af te maken heb ik de metallic gouden streamer backdrop opgehangen. Deze is nieuw in onze webshop en komt uit de nieuwe Mix It Up collectie van Ginger Ray. Ballonnen mochten natuurlijk niet ontbreken! Ik ging voor de mooie ronde Orbz ballonnen gevuld met helium in de kleuren mint, lichtblauw en goud. Ohja, en de gouden cijferballon 3 hoorde er natuurlijk ook bij!

Is er een dino in huis?

Volgens Flynn was die er zeker! Ik had namelijk dino pootafdrukken op de traptreden geplakt. Dit was meteen zichtbaar wanneer de gasten binnen kwamen, superleuk! De pootafdruk stencils komen uit de Roarsome dinocollectie van Ginger Ray.

Taart, cupcakes én koekjes in dino stijl

Een verjaardag zonder taart en andere zoete lekkernijen is geen verjaardag. Ik vroeg Sprinkles Bakery een dino verjaardagstaart, dino koekjes en dino cupcakes voor Flynn te maken en ze heeft weer haar best gedaan! Wát zag dit er weer prachtig uit. Helemaal in stijl met de natuurgetrouwe tinten uit de Dinosaur Kingdom collectie. Flynn kon niet van de koekjes afblijven!

Het dino feestje van Flynn, partydeco
Het dino feestje van Flynn, partydeco
Het dino feestje van Flynn, partydeco

Taart, cupcakes en koekjes: @sprinklesbakerynl

Makkelijke, maar leuke traktatie

Een traktatie voor de kleine gasten mocht niet ontbreken. Ik pakte een velletje dino stickers uit de Dinosaur Kingdom collectie in samen met drie dino koekjes van Sprinkles Bakery en een mini dino. De dino speeltjes komen uit de dinosaurussen speelset van Collecta. Een set met 10 verschillende toffe dino's! Deze is ook verkrijgbaar in de webshop. Ook leuk om op een taart te zetten bijvoorbeeld.

Jezelf versieren hoort erbij

Plaktattoos, Flynn vindt ze helemaal fantastisch! Superstoer natuurlijk, om met een dino op je arm rond te lopen. Het maakte het feestje helemaal af. De dino plaktattoos uit de Dinosaur Kingdom collectie van Meri Meri zijn afgewerkt met goudfolie. Geeft net weer dat beetje extra!

Het dino feestje van Flynn, partydeco

Wij hebben genoten van een top dino party! Op naar de 4. Ben jij geïnspireerd om ook een dino feestje te geven voor jouw kleine?
Laat het weten in de reacties!