Een babyshower moet voor de mama in spé een dag worden om nooit te vergeten. Hier horen natuurlijk al je vriendinnen bij, maar ook cadeautjes, lekkere hapjes, leuke spelletjes en last but not least decoratie!! En laten wij nu een super mooie nieuwe babyshower collectie online hebben staan: Hello World

The Wow-factor

Meestal wordt een babyshower bij iemand thuis georganiseerd. Zeker wanneer het nog een verrassing is voor de mama in spé, is de decoratie super belangrijk! Dit zorgt voor de ‘wauw’ factor bij binnenkomst en natuurlijk de mooiste foto’s voor Social Media. De nieuwe 'Hello world' collectie is uitgevoerd in de kleuren mint en roségoud. Mooi aan deze kleuren is dat het zowel geschikt is voor mama’s die een jongentje verwachten als een meisje en kunnen perfect gecombineerd worden met andere pastelkleuren.

De collectie bevat alles voor de perfecte sweet table, versiering voor de aanstaande mama en een super origineel gastenboek. Want zeg nu zelf aan deze dag wil je toch een mooi aandenken hebben!?

Hello world babyshower collectie

The sweet table

Met deze items creëer je een perfecte sweet table voor alle lekkere hapjes! Zowel de bekertjes, bordjes als servetten bevatten een roségouden foliebedrukking. Ga je voor lekkere zoete hapjes? Dan zijn deze prikkers een te gekke eyecatcher! Door het uitstallen van deze items heb je direct een prachtig en stijlvolle tafel. Voor de extra fun kun je ook nog de schattige rietjes met wolkjes toevoegen aan je drankje, succes gegarandeerd!

Hello world babyshower collectie

Ook aan de mooiste hangende decoratie is gedacht. Maak een mooie backdrop voor je sweet table met deze roségouden Hello World slinger gecombineerd met de backdrop van wolkjes en druppels. Met deze super schattige pompoms kun je ook mooi de hoogte in werken met je decoratie. Hang ze boven de sweet table of juist in een ander deel van de kamer.

Hello world babyshower collectie

The best thing about memories is making them

De aanstaande mama moet deze dag natuurlijk flink in het zonnetje worden gezet. Hoe maak je beter kenbaar dat deze dag om haar draait dan met deze mooie bloemenkrans van tule!? Er hangt een kaartje aan waar je de uitgerekende datum op kunt schrijven. Maar ook aan haar top team is gedacht! Met deze badges maak je op een super leuke manier kenbaar wie de oma van de baby wordt, de baby sitter en de baby stylist. Dit levert samen de leukste foto’s op en super veel fun!

Hello world babyshower collectie

Dit gastenboek is echt een absolute musthave! Het is een super origineel idee. Laat al je gasten een leuke boodschap op de wolkjes schrijven voor jouw en de baby. Aan de bovenkant van de lijst zit een opening waar de wolkjes ingestopt kunnen worden. Je kunt deze lijst na afloop een mooi plekje in je huis geven, de babykamer of ophangen aan een muur. Decoreer het gastenboek op de kadotafel samen met de Hello World tafelconfetti.

Wij zijn echt super enthousiast over deze nieuwe Hello World babyshower collectie! We zijn dan ook benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het ons weten in de comments.