Yay! Op 31 oktober is het weer Halloween! Nog eventjes en dan mag iedereen weer verkleed naar Halloween feestjes! Ben jij van plan om zo’n cool feestje te geven en zoek je inspiratie? Wij hebben de tofste versiering op een rijtje gezet!

Let’s Get Batty

Wat dacht je van een vleermuizen feestje? Woah! Kleed de boel griezelig aan met de leukste vleermuizendecoratie uit de Let’s Get Batty collectie. Een spinnenweb decoratieset is de ultieme uitkomst! Hang het op aan de muren of leg het op de tafels bij het drinken en eten. Een spinnen en vleermuizen slinger is de perfecte match hierbij. Dat wordt sowieso gillen geblazen! Wat ook erg leuk is als extra decoratie zijn ballonnen. Je kan nooit genoeg ballonnen hebben! Deze toffe Glow in the dark ballonnen maken jouw feestje helemaal af! Ontdek de gehele Let’s Get Batty collectie!

Halloween: griezelig of lief

Pink Halloween

Ga je liever voor een iets lievere uitstraling? Kies dan voor de schattige items uit de Pink Halloween collectie. Dit bijvoorbeeld past perfect bij die vibe. Wil je variëren in bordjes? Dan zijn de roze pompoen bordjes ook erg cute! En als je het roze accent leuk vindt, dan zijn de bekertjes Boo! precies wat je zoekt. Naast bordjes en bekertjes zijn er ook nog heel veel andere leuke dingen. Zo zijn er een heleboel folieballonnen: een vleermuis, een spook en een skelet. Bij Halloween hoort natuurlijk snoep! Dus hoe leuk is het dan om het snoep uit een spook pinata te slaan?! Uiteraard is er ook voor dit thema spinnenwebben: in het goud! Ontdek de gehele Pink Halloween collectie!

Halloween: griezelig of lief

Meri Meri Halloween

Meri Meri heeft ook een hele leuke collectie voor Halloween. Het is een mix tussen griezelig en lief. Een leuk katjes bord is ook hier weer van de partij! Gaat je voorkeur uit naar iets meer kleur? Dat kan met de roze Halloween gebaksbordjes. Deze zijn versierd met allerlei Halloween griezels. Kan je geen genoeg van spinnen krijgen? Dan wordt de spin folieballon zeker favoriet van jou! Sugar skulls zijn natuurlijk erg trendy en Meri Meri heeft hier een hele leuke slinger van! Nieuwsgierig geworden? Check de gehele collectie van Meri Meri Halloween!

Kostuums voor je kleine

Bij Halloween hoort natuurlijk leuke verkleedspullen en accessoires. Hoe leuk zijn de heksenhoed en bijpassende heksenjurk van Cara Souza? Als je denkt aan Halloween, dan denk je ook aan vleermuizen. Een vleermuis verkleedset kan dan dus niet ontbreken. Liever geen hele outfit? Dan zijn de leuke kattenoren of een spin diadeem perfect!

Halloween: griezelig of lief

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk al de Halloween decoratie in onze webshop!