Spot jij de toucan in de boom? Zie je de slang door de jungle glijden? Zie je de leeuw op zijn prooi loeren? Als avonturier kun je de wildernis ontdekken met een jungle kinderfeestje. Van krokodillen tot slangen en tijgers: het wordt een wilde beestenboel!

Beestelijke decoratie

Laat de kleine feestgangers het gevoel krijgen alsof ze net de Amazone zijn binnengelopen met de vrolijke Go Wild collectie! Geen zorgen, de jungle dieren in het design doen je geen kwaad! Ze willen alleen maar smikkelen van die lekkere hapjes en drankjes waar ze voor gebruikt gaan worden… Combineer de bordjes en bekertjes van Daydream Society en Meri Meri om een vrolijke sweet table te krijgen.

Een jungle kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder slingers en ballonnen en daar zit je met dit jungle thema wel goed! De krokodil folieballon is dit keer niet laag te vinden in het water, maar hoog in de lucht! Hij hangt vlak naast de Go Wild slinger om de toucans steeds even te laten schrikken als hij weer voorbij zweeft. En vergeet natuurlijk de tropische bladeren niet om een jungle vibe te creëren.

Ontdek de feestdecoratie van Daydream Society - Into The Wild - Go wild thema: jungle kinderfeestje

Beware: do not feed the animals

In de jungle krijg je trouwens snel dorst en heb je water nodig om te overleven, serveer daarom heerlijke drankjes in de slangen bekertjes! Het voedsel moet je als een echte avonturier zelf verzamelen.... Of mama aan de slag zetten! Als je de taart zo neutraal mogelijk houdt in de kleuren van de jungle, dan willen de wilde dieren en prikkers er wel op lopen. Is de taart voor een eerste verjaardag? Ga dan voor een van onze Wild One taarttoppers om helemaal in het thema te blijven.

Gezonde snacks

 • Ga creatief aan de slag met mandarijntjes en teken daar met stift tijgerhoofdjes op.
 • Worteltjes lijken natuurlijk precies op de staart van een tijger!
 • Snijd de banaan is stukjes en leg deze onder elkaar als een boomstam. De kiwi kun je in partjes snijden zodat het de bladeren zijn en voila, je hebt een palmboom.
 • Druiven op een stokje met een aardbei bovenop zijn net slangen.

Lekkere snacks

 • Laat de kids zelf aan de slag gaan met het versieren van cupcakes met deze set.
 • Met koekjes en chocoladesaus kun je leuke apenkoppen bakken.
 • Doe wormen snoepjes in een kom en maak er een "slangenkuil" van.
 • Over tijger staartjes gesproken, die oranje Cheetos chipjes zijn daar ook geschikt voor!

Jungle thema: go wild kinderfeestje

Camouflage outfits

ROAR! Daar ergens in de jungle lopen ze stiekem rond om af en toe een flinke brul te geven: deze leeuwen, tijgers en aap zullen op het jungle kinderfeestje iedereen met hun feesttoeters achterna zitten!

Verkleedkleding voor kinderen met fantasie - Jungle thema: go wild kinderfeestje

Wilde spelletjes

Of speel een jungle spel!

 • Verdeel je team in tweeën en deel apen en tijger maskers uit aan de kinderen. Wie wint de jungle battle en maakt de beste dieren geluiden?
 • Maak een parcours in de tuin en kijk wie van de kids deze gevaarlijke jungle overleeft. In de tuin maak je een parcours.
 • Haal een kokosnoot en twee kinderen gezamenlijk tussen hun buiken tussen pionnen zigzaggen. De kokosnoot mag niet vallen!
 • Laat iedereen van toiletrollen een verrekijker maken, verstop papieren dierenhoofden in de tuin en laat ze op zoek gaan naar alle dieren.

Bekijk de Go Wild collectie met passende decoratie voor een jungle kinderfeestje of kijk op ons Pinterest bord voor meer inspiratie!

Jungle thema: go wild kinderfeestje