Iedereen die Mom of Rebels een beetje kent weet dat zij gek is op; groen, okergeel en donkerbruin. Deze kleuren waren daarom ook echt een must om terug te laten komen op de eerste verjaardag van jongste rebel Mias.

Woodland kinderfeestje thema

Toen Michelle over het thema van Mias zijn eerste feestje nadacht, wist ze dat ze geen jungle thema wou. Nee, ze wilde een woodland thema (a.k.a bos thema net als onze Let's Explore collectie). Donkergroene tinten in combinatie met hout waren haar houvast tijdens het zoeken van de decoraties en dat had een fantastisch resultaat.

Originele taartdecoratie en taartversiering - Gespot: Wild One kinderfeestje van Mom of the Rebels

Decoratie

Met het uitzoeken van de versieringen had Michelle het zich niet heel makkelijk gemaakt. Een Woodland thema, in de vorm die zij wou, was er namelijk niet in zijn geheel. Maar dankzij haar creatieve ingevingen wist ze het te doen lijken als of al deze versieringen bij elkaar hoorde. Zo had ze grote confettiballonnen aan de muur hangen. De botanische klimop slinger was er voor de groene touch als decoratie op de tafel, rond taart en aan de muur.

Taarttopper

De door Michelle zelf gemaakte taarten pasten perfect in het thema! Om het houten thema goed door te voeren maakte zij de taarten af met twee unieke taarttoppers. Voor Mias zijn eigen taart liet zij een gepersonaliseerde houten topper maken met Mias zijn naam. Voor de andere taart koos ze voor een Wild One houten topper die bij de wilde eerste verjaardag van Mias paste.

Gespot: Wild One kinderfeestje van Mom of the Rebels

Sweets

Op de sweet table hebben af te maken had Michelle twee toffe donut walls op de buitenzijdes van de tafel gezet. Deze waren natuurlijk gevuld met lekkere donuts die qua kleuren perfect in het thema paste! Om toch nog een personal touch achter te laten, konden de gasten op houten schijfjes een leuke boodschap voor Mias achter laten. Té lief toch!

Gespot: Wild One kinderfeestje van Mom of the Rebels

Mias is a wild one!

Het eerste feestje van Mias is er zeker een voor in de boeken, want wat had hij het leuk! Aan het einde van zijn feestje kregen alle gasten uitdeelzakjes mee van kraft om ze te bedanken voor hun komst. Mom of Rebels blikt terug om een super geslaagde dag! Het smoeltje van Mias op zijn verjaardag is goud waard!

Vind jij Mias zijn kinderfeestje ook zo stoer!? Bekijk hier alle feestdecoratie. Laat het ons weten in de comments.

Gespot: Wild One kinderfeestje van Mom of the Rebels