Afgelopen zomer werd dochtertje Peach van Blog by Jenn vijf! Dit moest natuurlijk wel gevierd worden met een goed feestje. De kleine Peach hoefde niet lang na te denken over het thema wat zij voor haar kinderfeestje wou. Ze wou een ijsjes thema voor haar summer birthday!

Ice cream party

Als je in augustus jarig bent, dan is een ijsjes feestje toch wel het leukste thema voor jouw kinderfeestje! Het We Love Ice Cream thema paste perfect bij Peach haar wens.

Decoratie

Denk je aan ijsjes dan denk je aan; SPRINKLES! Een vrolijke sprinkle-print was daarom ook op alle feestdecoratie zichtbaar. Van de taartbordjes tot de prikkertjes en servetjes, alles was bedrukt met de vrolijke sprinkle-print uit het We Love Ice Cream thema.

Gespot: Ice Cream party voor Peach van Blog by Jenn

Piñatas

Jennifer maakte de tafeldecoratie helemaal af met de mini piñatas. De met plaktattoos en confetti gevulden ijsjes lagen ter decoratie op de sweet table. Aan het einde van Peach haar feestje deelde zij deze uit aan haar vriendjes en vriendinnetjes. Een super leuke en originele traktatie bedankje dus voor een kinderfeestje!

Taarttopper

Bij de mooie taart van Life of Pie Amsterdam hoorde natuurlijk ook een taarttopper met een WOW-effect. Ons grafische team heeft speciaal voor Peach deze ijsjes topper ontworpen, zodat zij een echte eyecatcher had op haar taart. Uit de taarttopper van acryl werden Peach haar naam en leeftijd zorgvuldig uitgesneden met een laser en de details zoals de sprinkles werden speciaal in de topper gegraveerd. Door het super zoete roze kleurtje paste de topper perfect in de knalroze taart. Jij kunt deze gepersonaliseerde topper natuurlijk ook voor jouw taart bestellen in de webshop!

Gespot: Ice Cream party voor Peach van Blog by Jenn

It was sweet as ice!

Met al die zoete versieringen kon het ook niet anders dan dat het een zeer geslaagd feestje was. De gasten op Peach haar kinderfeestje zullen dit feestje daarom ook niet heel snel vergeten!

Vind jij het We Love Ice Cream thema van Peach haar kinderfeestje ook zo zoet!? Laat het ons weten in de comments.

Gespot: Ice Cream party voor Peach van Blog by Jenn