Fotocredit: Tovergoud

Je kent de tekst van alle liedjes van Anna, Elsa en Olaf uit je hoofd , want Frozen staat de hele dag op omdat het de favoriete film van jouw kleine is. Wanneer jouw kindje jarig is, hoef je natuurlijk niet lang na te denken over het thema voor het verjaardagsfeestje. Een frozen thema it is! Lees hier hoe je een kinderfeestje omtovert tot een Frozen feestje!

Winterdecor

Een Frozen feestje moet volgens ons bestaan uit sneeuwvlokjes, ijssterren en de kleuren wit, blauw en zilver. A touch of glitter mag ook zéker niet ontbreken. Decoreer jouw woonkamer met witte lampionnen en witte pompons en honeycombs. Dit lijken net zwevende sneeuwballen! Doe er wat witte, papieren sterren van Delight Department en witte, blauwe, zilveren of holografische paper fans bij en jouw woonkamer is een waar winterwonderland. Ohja…het hoeft natuurlijk niet met de film Frozen te maken te hebben. Als jouw kindje jarig is in de winter, is dit een super leuk verjaardag thema!

How to: Frozen feestje, partydeco.nl

Koninklijke entree

Leg de loper uit voor jouw jarige kindje en alle vriendjes en vriendinnetjes en geef ze bij binnenkomst een zilveren tiara of staf. Zo voelen ze zich allemaal een beetje koninklijk! Creëer de ijspegels van Elsa na met de zilver en witte tassenslingers die je bij de entree kunt ophangen.

Frozen games

Koop tubetjes met verschillende kleuren glazuur en laat de kids zelf hun cakeje decoreren! Leuk en lekker! Print kleurplaten uit van Frozen zodat de kinderen lekker kunnen kleuren. Speel in plaats van ezeltje prik rendier prik met Sven en knutsel met z’n allen Olaf van wc-rollen. En wat dacht je van een Frozen sing-a-long? Let it goooo!

Frozen snacks

Peentjes met dipsaus (want ja, Olaf zijn neus is een peen), flesjes water waarop ‘melted snow’ staat, blauwe frozen limonade, marshmallows, popcorn als kleine sneeuwballetjes. Er is zo veel leuks te bedenken. Neem zéker een kijkje op Pinterest voor de leukste Frozen snacks.

Kijk voor meer inspiratie op ons Frozen Pinterest bord!

How to: Frozen feestje, partydeco.nl

Fotocredit: The Suburban Mom

Frozen tafeldecoratie

Uiteraard moet de tafel ook compleet in Frozen sfeer, dus dat worden sneeuwvlok borden, sneeuwvlok servetten, sneeuwvlok bekers en sneeuwvlok naamkaartjes. Holografische tafeldecoratie passen ook heel mooi bij een Frozen feestje. Tip: leg op de tafel (of sweet table) wat nep sneeuw neer voor een snowy effect to the max! Mooie blauwe/zilveren confetti doet het ook altijd goed.

How to: Frozen feestje, partydeco.nl

Frozen essentials

Behalve de bovengenoemde winterse versiering, hebben we ook échte Frozen folieballonnen met Anna en Elsa erop. Combineer deze met de zilveren Orbz ballonnen voor een shiny effect! Zet ze maar op je wishlist, want deze wil je hebben. Andere items die volgens ons niet mogen ontbreken op een Frozen party? Bekijk ze hieronder!

How to: Frozen feestje, partydeco.nl
How to: Frozen feestje, partydeco.nl
How to: Frozen feestje, partydeco.nl
How to: Frozen feestje, partydeco.nl
How to: Frozen feestje, partydeco.nl

Bekijk al onze witte versiering in de webshop.

Bekijk al onze lichtblauwe versiering in de webshop.

Bekijk al onze blauwe versiering in de webshop.

Bekijk al onze zilveren versiering in de webshop.