Get your groove on met de Peace Love Party collectie van Hootyballoo. Van deze vrolijke collectie krijg je toch gelijk een grote glimlach op je gezicht?! Deze kleurrijke collectie is ideaal voor een een feestje met een flower power thema!

Een flower power feestje is geïnspireerd op de jaren 60 en 70 en staat bekend om zijn felle kleuren, bloemenprints en hippie-symbolen. Als je een flower power feestje gaat organiseren, is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Het versieren van de feestruimte is een belangrijk onderdeel van het creëren van deze sfeer. Daarom laat ik je graag de leukste items uit deze groovy collectie zien! Zo creëer je zeker het allerleukste flower power feestje!

Peace Love Party

De flower power ballonnenboog

Wil je graag een prachtige eye-catcher op je feestje? Dan is de flower power ballonnenboog exact wat jij zoekt! Met deze kleurrijke ballonnenboog maak je meteen een statement op je feest! De boog bestaat uit een mix van ballonnen in verschillende kleuren. In de set zitten wel 60 ballonnen in het roze, lila, geel en peach. Daarbovenop zitten er ook 6 bloem schijven in het pakket om je ballonnenboog verder te versieren. De set voorziet je ook van 60 lijmstippen om de boog makkelijk en snel in elkaar te zetten.

Tip! Gebruik een ballonnenpomp om de ballonnen op te blazen. Gebruik best een elektrische ballonnenpomp, dit is het makkelijkste.

Ballonnenboog

Flower power slingers

De Peace Love Party collectie heeft 2 ontzettend leuke slingers die perfect bij elkaar passen. De eerste vrolijke slinger heeft mooie kleuren die typisch zijn aan de jaren 60 en 70 met een echt hippie patroon erop. Op de slinger staat de naam van deze vrolijke collectie. Ideaal dus voor een flower power feestje! De tweede slinger bevat verschillende figuren zoals regenboogjes, madeliefjes, smileys en vredestekens. Combineer de twee slingers met elkaar voor het mooiste effect!

Tip! Hang de slingers op met kleefknopjes of met de Clenchy slingerklemmen.

Flower power slingers

Tafeldecoratie

Zorg voor de perfecte sfeer op je feestje door al je lekkers te presenteren op een tafel die volledig aangekleed is in het thema van je feestje! De Peace Love Party collectie maakt dit echt ontzettend makkelijk om te doen. Deze collectie bevat alles wat je maar zou kunnen nodig hebben om een prachtige tafel te decoreren.

Bordjes, bekers, servetten, Alles past perfect bij elkaar! De bordjes uit deze collectie zullen trouwens ook meteen een glimlach toveren op je gezicht want de bordjes hebben een vrolijke smiley als opdruk! 😊

Flower power tafeldecoratie

Yummy in your tummy

Een feestje zonder lekkers is toch niet leuk? Dat weten ze bij Hootyballoo ook! Daarom hebben ze leuke items voorzien om je lekkere hapjes er nog lekkerder te doen uitzien.

Bak lekkere cupcakes en andere lekkernijen zoals donuts en versier ze met de vrolijke prikkers uit deze collectie. De prikkers zitten in een set van 12, 3 van elk figuurtje. De figuurtjes zijn madeliefjes, vredestekens, regenboogjes en smileys. De prikkers passen dus perfect bij de slinger!

Verder is er ook nog een een vrolijke taarttopper waarmee je elke simpele taart meteen omtovert tot een echt pronkstuk op je tafel!

Versiering snacks

Geen feestje zonder ballonnen

De smiley ballonnen van deze vrolijke collectie mogen zeker niet ontbreken op je flower power feestje! Verspreid de ballonnen doorheen je ruimte en combineer ze met andere kleurrijke ballonnen voor het leukste effect. In de set van de smiley ballonnen zitten 5 latex ballonnen elks met de smiley print. Je kan trouwens de ballonnen vullen met helium zodat ze vrolijk rondzweven!

Smiley ballonnen

Op de foto!

Laat iedereen op Instagram zien hoe leuk jij je feestje versierd hebt door leuke foto’s te nemen met je vrienden en familie met de party props en feestbrillen uit de Peace Love Party collectie! De groovy party props zitten in een set van 10 en kunnen dus zorgen voor ontelbaar veel leuke foto’s! De gouden feestbrillen in de vorm van bloemen zitten ook in een set van 10 en zullen je foto’s meteen een echte flower power vibe geven.

Flower power party props

Voila! Je feestje zal op deze manier fantastisch versierd zijn! Nu enkel nog een flower power outfit en lekkers kopen/ maken en je feestje kan niet meer stuk!