Dag oud, hallo nieuw. En hallôôôô nieuwe oudjaarsavond feestdecoratie! Het is weer bijna een nieuw jaar, 2019 is knocking on the door en dat moet natuurlijk gevierd worden. Gelukkig kan dat dit jaar geheel in stijl afsluiten met de nieuwe collecties en onze tips en tricks voor een succesvol oud & nieuw 2018-2019!

Look and feel

Bij een geweldig feest hoort uiteraard een goed thema! De Black and Gold collectie zit vol met sprankelende sterren en gouden accenten. Ga voor een subtiele maar classy look met de Galaxy bordjes en de gouden bekers. Verder kun je mooie tasselslingers hangen aan de rand van de tafel.

En wat dacht je van de Golden Grid collectie? De mooie donkerblauwe kleuren gecombineerd met classy gouden tinten creëren de perfecte nieuwjaar sfeer. Geef bij binnenkomst je gasten een shot uit de Bottoms Up bekertjes, zet ze een feesthoedje op en stuur ze naar de hapjestafel vol met de tofste bekertjes, bordjes en servetten! Hang de Happy New Year slinger en papieren waaiers op en strooi wat confetti op tafel en let the countdown begin!

Alles voor een knallend oud & nieuw 2018-2019

Food and drinks

Speaking of… De hapjestafel staat natuurlijk vol met heerlijke toffe hapjes. Zoals poffertjes, oliebollen of appelflappen. Maar wat kun je nog meer doen?

  • Neem een stroopwafel in sterren koekjesvorm ensnijd de stroopwafels in de vorm van sterren! Plaats gelukkoekjes voor iedereen om het nieuwe jaar mee te starten.
  • Bak een overheerlijke taart en decoreer hem met glazuur om hem te laten lijken op een klok! Top it off met de happy new year topper.
  • Wil jij je gasten versteld doen staan met een tof én heerlijk wijntje? Plaats een beetje van een suikerspin in het glas en giet de wijn erin, watch the magic happen.

Alles voor een knallend oud & nieuw 2018-2019

All fun and games

Oud & nieuw 2018-2019 ingaan met geluk, vrienden en de tofste spelletjes! Wat wil je nog meer? Schrijf op een paar losse briefjes allemaal leuke vragen: Wie was het drukste dit jaar? Wat was het leukste nummer van dit jaar, waar ben je het meest trots op? Etc. etc. Iedereen trekt een kaart en beantwoordt de vraag. Wat ook leuk is om te doen is: het schrijven van je voornemens op een blaadje. Ze allemaal in een vaas te plaatsen en ze een voor een te trekken en te gokken van wie het voornemen is, even kijken hoe goed je elkaar nou echt kent.

Stel de tafel gereed, it’s war! Want met de Prosecco Pong, Gin Pong of Pong Wars kun je het tofste potje pong spelen op nieuwjaar, met een lekker drankje! Say What?!

Ga tenslotte allemaal bij de Happy New Year backdrop staan met de leukste party props voor een toffe foto. Als de klok dan eindelijk 00:00 slaat is het tijd voor…. BOOM! Een confettikanon om het nieuwe jaar in te luiden.

Alles voor een knallend oud & nieuw 2018-2019

Hoe ziet jullie Oud & Nieuw 2018-2019 feesthe eruit? Wij willen het graag zien! Tag ons op Instagram @partydeco.nl of laat een reactie achter in de comments! Bekijk ons Pinterest bord voor meer inspiratie.