De allereerste verjaardag van jouw kleintje: dat is natuurlijk een dag om nooit te vergeten! Het cliché klopt: de tijd gaat snel. Deze dag is niet alleen een mijlpaal, maar ook een perfect moment om even terug te denken aan de afgelopen 365 dagen… Want jouw kleintje is al zoveel gegroeid! Voor zo’n speciale verjaardag moet je natuurlijk wel het een en ander regelen. Hieronder de belangrijkste punten!

Waar wordt het feestje gehouden?

Wij raden aan om het gewoon lekker thuis te vieren. Dit is waar jouw kleintje het meest ontspant, want is dit zijn safe haven. De meest veilige omgeving voor je kleine. Al die mensen over de vloer is al spannend genoeg!

Wie nodig je uit?

Met wie wil je de eerste verjaardag van jouw kindje te vieren? Natuurlijk met alle opa’s en oma’s, tantes en ooms en nichtjes en neefjes! Houd alleen wel rekening met het aantal mensen dat je uitnodigt! Jouw kleintje moet het wel aan kunnen. Een goede tip is dan ook om niet teveel mensen tegelijkertijd uit te nodigen, maar in verschillende “shifts” te werken. Zo heb je de ochtendvisite, middagvisite en misschien wel avondvisite. Dan wordt het niet te druk voor je kleintje en kan hij ook dutjes doen tussendoor.

Regel een mooie taart met taarttopper

Een taart kan natuurlijk niet ontbreken op een eerste verjaardag! Ga jij voor de hysterische (slagroom)taart of voor een “smash cake” waar je kindje lekker in kan graaien? Wist je trouwens dat wij in onze webshop smash cake pakketten verkopen met mooie decoratie? Je kan natuurlijk ook uitpakken met een mooie drip cake. Wat het ook mag zijn, vergeet niet om er een mooie taarttopper op te zetten. De taarttopper one in hout of acryl mag écht niet ontbreken tijdens een eerste verjaardag! Zo vier jij de eerste verjaardag van jouw kleintje!, partydeco

Blaas samen de kaarsjes uit

Dan hebben we natuurlijk ook nog die oh zo leuke taartkaarsjes. Deze zijn ook heel leuk om in cupcakes te steken, als je liever een taarttopper op de verjaardagtaart wilt zetten! Onze favorieten zijn het glitterdip kaarsje van Talking Tables en het roségouden kaarsje van Hootyballoo. Blaas samen met jouw kleintje het kaarsje uit en het feest kan beginnen! Zo vier jij de eerste verjaardag van jouw kleintje!, partydeco

Versier jouw huiskamer met de leukste decoratie

Met de leukste 1-jaar-versiering maak jij een écht knalfeest! Figuurlijk dan hè, want te veel drukte is wel het laatste wat je wilt voor je kleintje. Maar je mag best uitpakken op de allereerste verjaardag van jouw kleintje. Deze items mogen niet ontbreken op een eerste verjaardag:
  • Slingers! Onze favoriet is de One Today slinger. Deze trekt meteen de aandacht! Combineer het met een aantal leuke paperfans en de muren hebben geen enkel leeg plekje meer.
  • Een groot cijferballon 1 staat super leuk. De kindjes zullen deze grote folieballon ook erg interessant vinden! Tip: plak ‘m aan de stoel van de jarige job.
  • Een feesthoedje voor de jarige job of jet. De jarige moet er natuurlijk wel feestelijk uitzien!
  • Ga jij voor een mega leuk feestje? Wil jij deze mega vet versieren? Dan moet jij sowieso de mega ballonnen hebben! Deze hebben wij in heel veel leuke kleuren, zelfs met confetti!
Zo vier jij de eerste verjaardag van jouw kleintje!, partydeco

Ga jij voor een thema?

Aan een eerste verjaardag kan ook een thema gekoppeld worden, hoe leuk is dat? Wij hebben diverse leuke kinderfeestjes waar je uit kan kiezen. Bordjes, bekertjes, servetjes…alles in dezelfde stijl! Het thema kan je natuurlijk weer doortrekken in de rest van de versiering; alle collecties hebben namelijk bijpassende slingers en ballonnen! Zo vier jij de eerste verjaardag van jouw kleintje!, partydeco

Leg het feest vast

Het is natuurlijk super leuk om de allereerste verjaardag goed vast te leggen met foto’s en video’s. Je wordt maar 1 keer 1 jaar! De foto’s maak je extra bijzonder met een leuk milestone fotokaarten pakket speciaal voor een eerste verjaardag! Volgens ons een echte must voor een first birthday party. Op de kaarten staat bijvoorbeeld ‘mijn verjaardagsontbijt’, ‘mijn verjaardagsoutfit’ en ‘mijn eerste verjaardag’. Zo vier jij de eerste verjaardag van jouw kleintje!, partydeco Hoe vier(de) jij de eerste verjaardag van je kindje? Laat het ons weten!