Fotocredit: Mama to the Max

Het geven van een kerstcadeau tijdens de feestdagen. Altijd leuk! Nog één weekje tot Eerste Kerstdag en je bent vast nog op zoek naar één of twee cadeautjes. Maar wat? In deze blog vind je de leukste kerstcadeau diy's !

Persoonlijke kerstballen

Een heel lief en klein cadeautje is een zelfbeschilderde kerstbal. Laat je kindjes zich lekker uitleven en schrijf er iets liefs op voor opa, oma, oom of tante. Lekkere (kerst)koekjes bakken is natuurlijk ook altijd leuk. Kijk ook op dit Knutsel Kerst blog voor meer inspiratie.
kerstbal DIY

Mason jar pakketje

Ook mason jars zijn fantastisch om zelf een cadeau samen te stellen. In plaats van een mand gebruik je een mason jar. Op onze mason jar blog en Pinterest Bord hebben we super veel mooie voorbeelden verzameld. Wat dacht je van een verwen mason jar voor een vriendin, met handcrème, nagellak, een nagelvijl, een gezichtsmaskertje en een paar lekkere fluffy sokken? En voor de mannen een mason jar met een lekker biertje of een BBQ spice rub of saus in een jar.  Maak je kerstcadeau helemaal af met een mooi label. Bijvoorbeeld de mooie houten hertenlabel met ruimte om te schrijven van en voor wie het kadootje is.

p.s Niet vergeten een mason jar voor santa achter te laten met melk :)

kerst cadeau jar

 Sit back and relax, we got you

Heb je geen tijd dit jaar om cadeaus te DIY-en? Gelukkig hebben wij ook super leuke kerstcadeaus waar je niks aan hoeft te doen! De Lightbox is gegarandeerd een hit. Hiermee kun je je eigen quotes en teksten samenstellen. Wil je ‘m helemaal in kerstsferen brengen? Geef er dan de symbolenset Celebrations bij, met de leukste symbolen voor de feestdagen. Super origineel! Of ga voor onze populaire letterslinger. Met deze slinger maak je de mooiste quotes, namen of data. Lekker D.I.Y. Een super leuk en betaalbaar cadeau.

Diy kerst letters

Voor heel het gezin cadeau's!

Samen met je vrienden en familie memories maken is leuk, maar de memories vastleggen is leuker! Met de instax camera die je bij ons kunt kopen, maar ook huren is een perfect kerstcadeau dus! Zeker met de kerst props van Ginger ray! Voor grootouders van kleine kinderen is een mooi cadeau iets dat de kleinkinderen zelf gemaakt hebben. Maak een kerstboom met hun handprintjes op een canvas. Daarna kan je kind de boom versieren door kerstversiering te vinger verven.

kerst diy instax

Wat geef jij cadeau met Kerst? Vertel het ons op Facebook of laat je reactie hieronder achter!