Een verjaardag kan tegenwoordig helaas niet op de normale manier gevierd worden. Dat betekent natuurlijk niet dat we de jarige niet kunnen verwennen! Is er iemand in jouw omgeving die binnenkort jarig is? Zet een cadeautje voor de deur. Ding dong, verrassing! Ik heb in deze blog unieke cadeaus voor jou verzameld.

Gepersonaliseerde illustratie

We beginnen meteen met het meest unieke cadeau als je het aan mij vraagt. Laat de jarige job of jet vastleggen middels een gepersonaliseerde illustratie gemaakt door Sophie de Ruiter. Met aquarel en fineliner maakt zij de mooiste illustraties! Ik vind zelf de verjaardagsillustratie een erg toepasselijk cadeau. Lijst de illustratie in, in een mooie lijst en pak hem in. Schrijf er een lief kaartje bij en tadaa…de jarige zal flabbergasted zijn!

Serveerplank met leuke tekst

Houd jouw bestie van borrelen? Dan is een serveerplank het perfecte cadeau om te geven. Zéker met naam en leuke tekst erin gegraveerd. Pak de serveerplank in met cellofaan en zijn of haar favo snack. Verrassing!

Mok met naam

Een mok is altijd een goed cadeau. Vul de mok tot de rand met spekjes voor een speels effect. Zo leuk om te geven! Wij hebben heel veel designs met naam voor jou ontworpen, dus is genoeg keuze. Leuk om de mok met cellofaan in te pakken samen met het snoepgoed.

Wijnkist met tekst

Wijnliefhebbers opgelet! Een fles wijn geven is leuk. Het is nog leuker deze te geven in een gepersonaliseerde, houten wijnkist. Cheers!

Wijnglas met naam

Ook leuk om te geven, iemand zijn of haar favoriete wijn inclusief gegraveerd wijnglas! Sip sip hooray! Pak het samen in en voilà, ready om het cadeautje voor de deur te zetten. Ook leuk om in te pakken samen met de wijnkist.

Memorybox met boodschap

Hebben jij en de jarige al heel wat mooie momenten samen beleefd? En heb jij het een en ander bewaard dat jullie doet denken aan die leuke tijden? Stop deze dan in een mooie, houten memorybox. Laat op de box de naam en leeftijd van de jarige graveren samen met een lieve tekst en jouw originele cadeau is helemaal ready!

Voeg een folieballon met helium toe

Voeg om het pakketje compleet te maken een mooie folieballon gevuld met helium toe! Bevestig de ballon met lint aan het cadeautje.

Neem zeker een kijkje bij al onze cadeaus.

Hoe ga jij de jarige in deze moeilijke tijd verrassen?