Elk jaar is het feest, want welke kleur doe je dit jaar in de boom? En welke decoratie wil je in de boom hangen? Er is zo veel keuze en er zijn zo veel nieuwe trends! Gelukkig hebben wij voor jou de leukste decoratie voor de kerstboom verzameld. Lees je mee?

Gepersonaliseerde kersthangers

Hoe tof is het als iedereen van de familie zijn eigen gepersonaliseerde kersthanger in de boom heeft hangen? Sterren, maantjes, kerstballen, boompjes. Ze zijn er in alle soorten en maten. En in hout en acryl! Ook super leuk om cadeau te doen!

Originele decoratie voor de kerstboom, partydeco

Vilten kersthangers

Het merkje Sass & Belle heeft hele leuke vilten kersthangers. Maar dan ook echt héle leuke! De kersthangers toveren meteen een glimlach op je gezicht. Cuteness overload! Een leeuw, muis met rokje, unicorn, peperkoekje, regenboog…er zijn er zo veel. Pluspunt van de vilten kersthangers: ze zijn niet breekbaar. Dus het maakt niet uit als je een kersthanger uit je hand laat vallen of als de kat er tegen aan tikt.

Originele decoratie voor de kerstboom, partydeco

Over the top kersthangers

Wil jij nét even over dat randje gaan? Dan heeft Sass & Belle ook hele leuke, glazen kersthangers. Van een raket tot aan een ijsje en van een cactus tot aan een toucan. Je kan het zo gek niet bedenken! Ook is er een under the sea collectie aan kersthangers. Jouw kerstboom wordt vast prachtig. Wij zijn fan!

Originele decoratie voor de kerstboom, partydeco

Meri Meri kersthangers

Net als de vilten kersthangers van Sass & Belle is deze collectie van Meri Meri ook zacht. Er zijn talloze hangers. Ook hier is de schattigheidsfactor hoog! Al je gasten zullen er voor vallen. De kersthangers zijn niet alleen leuk voor jou, maar zijn ook handig voor kleine kindjes. Omdat ze niet breekbaar zijn, zijn ze ideaal!

Originele decoratie voor de kerstboom, partydeco

Wat denk jij; ga jij voor gewone kerstballen in de boom of kies je iets van de originele decoratie?