Elk jaar is het altijd feest, want welke kleur doen we dit jaar in de boom? En welke decoraties willen we in de boom hangen! Er is gewoon zo veel keus en er zijn zo veel nieuwe trends dat we het soms even niet meer weten. Gelukkig hebben wij voor jou de leukste decoratie voor de kerstboom verzameld.

Alle namen in de boom

Hoe tof is het als iedereen in de familie zijn eigen kersthanger in de boom heeft hangen? De maan voor mama, de boom voor papa, de kerstbal voor opa en oma en de ster voor de poes. Mix en match all toffe kersthangers en personaliseer ze om een unieke familieboom te maken. Hoe tof?! Welke neem jij?

Originele decoratie voor de kerstboom

Creatieve boom

Vindt jij het toch leuk om écht groots uit te pakken met kerst dit jaar denk dan out of the box! Wees creatief en denk aan meer dan alleen hangers. Mini pinatas bijvoorbeeld? Leuke zuurstokken of toffe sterren. En wat dacht je van de boom te wikkelen in slingers! Ga jij voor glittersterren of vind je een houten maan leuk? Combineer het met zilveren of gouden tasselslingers en jouw decoratie voor de kerstboom is compleet.

decoratie voor de kerstboom

Een kerstboom voor de kids

Hebben de kinderen een eigen boompje op de slaapkamer? Als je echt voor een originele boom wilt gaan, dan moet je zeker de kerstcollectie van Meri Meri even bekijken: van unicorns tot honden en katten, alle leuke dieren komen aan bod, jazeker, ook Rudolph het rendier!

Plak ook nog eens een leuke raamsticker in de slaapkamer van de kids , vul de lightbox met een feestelijke kerst quote en ze zullen heel december in vrolijke kerstsferen verkeren.

decoratie voor de kerstboom

En als de kerstboom dan eindelijk staat is het tijd om de cadeaus eronder te leggen! Want dat maakt het plaatje natuurlijk compleet. En het is stiekem al leuk om te kijken op welke cadeautjes jouw eigen naam staat...

Hoe zien jullie kerstbomen eruit? Tag ons in jullie foto’s met @partydeco.nl of laat een reactie achter in de comments hieronder! Bekijk onze complete kerstcollectie hier.

Geef een reactie