Maak een feestje helemaal af met de allernieuwste Mix It Up collecties van Ginger Ray. De Mix It Up collectie is geschikt voor jong en oud. De kleuren van de collecties verschillen van blauw, roze, goud en pastel. Bij elke verjaardag past een collectie en de feestversiering is perfect om met elkaar te mixen. Lees hier alles over de nieuwe collecties.

Mix it up Blue

Dit is een stoere Mix It Up collectie die bestaat uit de kleuren navy, blauw, zilver en wit. Super leuk om te gebruiken bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. De decoratie heeft veel verschillende feestversiering, waarmee je helemaal los kunt gaan om alles te versieren naar hoe jij dat wil. De collectie combineert zelf ook versiering met elkaar. Zo is het leuk om de happy birthday slinger aan de onderkant van een ballon te hangen of de ballonnen te combineren met folieballonnen.

Wil je de jarige verrassen? Versier de deur met een Mix It Up blue decoratieset. Als de jarige binnenkomt wordt hij/zij verrast met een feestelijk versierde deur. 

Mix it up Pink

Wil je een feestje geven in de lente of zomer? Dan is deze vrolijke Mix It Up collectie perfect om de tuin mee te decoreren. De collectie bestaat uit pastel versiering met roze en paarse kleuren en is heel leuk te combineren met witte bloemetjes. Ook kan je bij deze collectie het drinken en de taart serveren in leuke roze marble servies.

Wil je een leuke achtergrond voor de foto’s? Maak gebruik van de roze schelpen slingers die je aan de wand kan hangen. Om de foto’s helemaal af te maken kan je gebruik maken van een rookkannon met roze poeder erin.

Mix it up Brown

Ben je op zoek naar een collectie met een luxe uitstraling? Dan past deze Mix It Up Brown collectie helemaal bij jou. De collectie bestaat uit de kleuren karamel, bruin en nude. Door de gouden details in combinatie met de kleuren heeft de collectie een luxe uitstraling. Een eyecatcher die de decoratie helemaal af maakt is de ballonnenboog met de papieren nude bladeren.

Ben je gek op pampasgras? Pampasgras is perfect te combineren met deze Mix It Up collectie. Je kan pampasgras als decoratie op de tafels neerzetten of in de ballonnenboog tussen de ballonnen decoreren.

Mix it up Eco

Creëer een botanische look op je verjaardag met deze Mix It Up collectie. Heel leuk als decoratie voor een verjaardag op een zomerse dag, maar ook om het zomergevoel in huis te halen. De collectie bestaat uit de kleuren mint, groen en nude. De botanische look komt terug in de palmbladeren die je overal kunt ophangen. Wat heel fijn is aan deze Mix It Up Eco collectie is dat het bestaat uit milieuvriendelijke materialen. Zo kan je een leuk feestje geven met decoratie die milieuvriendelijk is.

Hoeveel jaar is de jarige geworden? Versier de taart met de leeftijd van de jarige. De nummer kaarsjes met blaadjes erin passen helemaal bij de rest van de decoratie.

Mix it up Brights

Dit is de kleurrijkste collectie van de Ginger Ray Mix It Up collecties. De Mix It Up Brights bestaat uit heel veel verschillende kleuren. Super leuk voor een feestelijke picknick of een verjaardag met een bijzondere leeftijd. Alle feestversiering in deze collectie is super kleurrijk. Zo heb je kleurrijk servies, confetti ballonnen en kleurrijke slingers.

Wil je een eyecatcher op je verjaardag? De mozaïek PARTY letters zijn super leuk om neer te zetten op je verjaardag. Je kan ze makkelijk zelf in elkaar zetten en vullen met een ballonnen setje die helemaal passen bij het thema van je feestje.

Al deze collecties zijn goed met elkaar te combineren om de perfecte verjaardag te vieren. Ben je enthousiast geworden over deze leuke Mix It Up collecties? Neem dan snel een kijkje op onze website en mix en match er op los!