Op de derde zondag van juni vieren we Vaderdag! Natuurlijk wil jij iets origineels geven aan de vader van jouw kinderen (oftewel jouw geliefde) en jouw eigen vader. Maar wat? Ik heb een aantal leuke én unieke Vaderdag cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Beugelfles

Is sterke drank favoriet? Geef dan een mooie beugelfles met leuke tekst en zijn naam cadeau. Hier kan hij zijn favoriete sterke drank mooi in bewaren!

Whiskyglas

Nog leuker is deze beugelfles te combineren met gepersonaliseerde whiskeyglazen, die op zichzelf ook al een super uniek cadeau zijn! Maak er een matchende set van. Kan jouw vader heerlijk pronken met zijn whiskeyset. Kies een mooi ontwerp uit en pas ‘m gemakkelijk aan via onze ontwerptool in de webshop.

Een persoonlijke illustratie

Wil jij voor een écht origineel cadeau gaan? Kies dan voor de proud daddy illustratie van Sophie de Ruiter. Zij maakt de mooiste illustraties met aquarel en fineliner. Een perfect Vaderdag cadeau! Via de webshop voeg je 3 foto’s bij en hier gaat Sophie mee aan de slag. Mooi voor aan de muur! Let op: bestel deze op tijd.

Houten memorybox

World’s best father. De beste tekst voor jouw vader natuurlijk! Hoe leuk is het als deze tekst op een toffe, houten memorybox staat. Kan papa mooie herinneringen in bewaren.

Serveerplank

Lekker borrelen, wie houdt daar nu niet van? Borrelen wordt nog leuker met een gepersonaliseerde serveerplank! Verras jouw geliefde of vader met een houten snack plate met lieve tekst. Leuk om te geven en nog leuker om te gebruiken!

Matching T-shirts

Een leuk T-shirt voor papa en voor de kleine. Twinning is winning! Je kan kiezen voor een wit of zwart T-shirt en rompertje of kinder T-shirt. Het T-shirt met de tekst “The Dad” is ook los verkrijgbaar! Ook hebben wij hele leuke T-shirts voor kids en rompers aan onze webshop toegevoegd met een lieve tekst voor papa. Leuk om de kids aan te doen op Vaderdag. Het T-shirt “Best Daddy Ever” is ook een super gaaf cadeau!


Sokkenwikkel

Koop een paar sokken en doe er een mooie, gepersonaliseerde sokkenwikkel omheen. Een lief én leuk cadeautje! Enne, sokken heb je altijd nodig! Ideaal dus.

Mok

Een mok, die kan je altijd wel gebruiken! Wat nóg leuker is, is een gepersonaliseerde mok. Onze grafische designers hebben weer hun best voor jullie gedaan en de tofste ontwerpen gemaakt. Er zijn er genoeg!

Wijnglas

Is jouw vader een wijnliefhebber? Een gepersonaliseerd wijnglas komt dan goed van pas. Een heel leuk cadeautje voor papa! Kan die extra genieten van dat lekkere wijntje.

Taarttopper

Verras papa op Vaderdag met een (zelfgebakken) taart en maak hem af met een houten “best dad ever” taarttopper. Een echte eyecatcher op de taart.

Sleutelhanger

Oke, deze is niet heel origineel. Maar wel super leuk en altijd goed! Een mooie sleutelhanger met best dad of super dad erop. Of een sleutelhanger met zijn naam of initiaal, ook heel leuk! Je kan kiezen uit verschillende soorten materialen. Hout, transparant acryl of spiegelacryl in de kleuren goud, zilver of roségoud.