Het paasfeest is een feest vol symboliek en tradities. Het vieren van de lente en het nieuwe leven is een van de oudste feesten ter wereld. Het is dus de perfecte gelegenheid om je huis te versieren en je feestelijke stemming te tonen! Hieronder geef ik je graag enkele tips om je paasfeest voor Pasen 2023 te versieren!

Hop hop hop, versieren maar!

1)   Paastakken en bloemen

Haal de lente in huis door te versieren met paastakken en bloemen. Je kunt zelf paastakken verzamelen en deze in een vaas plaatsen. Maar je kan bijvoorbeeld er ook voor kiezen om decoratieve paastakken te gebruiken. Deze geven je hetzelfde lente-gevoel maar je kan ze elk jaar opnieuw gebruiken. Bloemen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Je kunt ervoor kiezen om verse bloemen te plaatsen. Maar deze blijven helaas niet heel de paasperiode mooi. Daarom kan je ook versieren met een fleurige bloesem tak of een decoratieslinger. Deze kan je op je tafel leggen en zullen dus nooit uitbloeien. 😉 Je kan je huis nog fleuriger maken door een krans op te hangen. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke paaskrans met bloemen maar je kan bijvoorbeeld ook een metalen krans ophangen.

Paastakken en bloemen

2)   Paasdecoratie voor Pasen 2023

Paaseieren zijn natuurlijk de meest populaire decoratie voor Pasen. Je kan ze zelf versieren door ze te beplakken met leuke paasstickers of ze te beschilderen. Je kan nadat je ze versiert hebt je paaseieren ophangen aan en tak of ze allemaal in een mooie schaal leggen. Wil je graag je Paastakken personaliseren met paashangers met je eigen naam op? Dat kan! Op onze website kan je paashangers vinden in verschillende vormen die je kan personaliseren met je eigen naam!

Paashangers en paaseieren

Wil je Pasen 2023 echt een WOW-effect geven? Versier je woning dan met een ballonnenboog! Ballonnenbogen zijn echte eye-catchers die je feestje meteen een feestelijke look geven!

Ballonnenbogen

3)   Tafeldecoraties

Het versieren van de paastafel is een belangrijk onderdeel van het feest. Je kunt een mooie tafelloper gebruiken en deze zelf nog aankleden met paaseieren, bloemen en takjes. Maar je kan ook kiezen voor de Eggciting Easter tafelloper van Ginger Ray. Deze bestaat uit wel 60 ballonnen en is versierd met schattige konijnen gezichtjes en pootjes. Dit zorgt meteen voor een Instagram-waardige tafeldecoratie! Versier je tafel verder met kleurrijke servetten, bordjes en bekertjes. Zo wordt het een mooi geheel.

Tafeldecoratie Pasen

4)   Paasmandjes

Paasmandjes zijn een leuke manier om paaseieren en snoepjes te presenteren. Je kindjes kunnen deze mandjes ook gebruiken bij het zoeken naar de paaseieren van de Paashaas. Je kan kiezen voor kleurrijke paastasjes, konijnen tasjes of een houten mandje. Dit houten mandje kan je nog heel wat jaren gebruiken! En het staat heel het jaar door ook mooi als decoratie in de kinderkamer.

Paasmandjes

Andere leuke items om de paaseieren-zoektocht nog leuker te maken zijn egg hunt kits. Hierin heb je een aantal versies, die allemaal even leuk zijn! Dat wordt moeilijk kiezen dus! 😉 Of je kiest niet en combineert ze allemaal… Dat kan ook! 😊 Ginger Ray heeft 2 versies van deze egg hunt kit. Ze hebben er één met ballonnen die de weg wijzen en één met houten bordjes die je kindjes de weg wijzen naar waar de Paashaas hun eitjes heeft verstopt. Verder zijn er ook nog leuke vloerstickers in de vorm van konijnenvoetjes. Deze kan je bijvoorbeeld in huis plakken.

Egg hunt

5)   Paashaasjes

Of het nu Pasen 2023 is of eender welk ander jaar… Paashaasjes mogen nooit ontbreken bij Pasen. Er zijn heel wat leuke paashaas items die je overal in je huis kan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een ballonnen mozaïek in de vorm van een paashaas. Dat is natuurlijk echt een eye-catcher! Maar je kan bijvoorbeeld ook paashaas prikkers gebruiken om je cupcakes te versieren.

Paashaasjes

Wil je je hele buurt laten weten dat jij helemaal uitkijkt naar de lente? Plaats dan een raamsticker op je raam. Je kan kiezen voor schattige konijntjes of bijvoorbeeld voor een ‘fijne Pasen’ sticker.  

Raamstickers Pasen

6)   Slingers

Je kan je woning natuurlijk ook versieren met vrolijke paasslingers. Je kan kiezen voor kleurrijke streamers, houten slingers, of vilten slingers. Verder kan je ook versieren met honeycomb slingers. Deze kan je combineren met grote honeycombs om je huis helemaal speels aan te kleden voor Pasen.

Paasslingers

In conclusie: er zijn tal van manieren om voor Pasen 2023 mooi te versieren. Of je nu houdt van traditionele decoraties of juist van kleurrijke versieringen, er is voor elk wat wils. Gebruik je creativiteit en maak er een feest van dat je niet snel zult vergeten!