Zondag 9 mei is het Moederdag. Een beetje een andere Moederdag dan wij gewend zijn wegens het Coronavirus. Verwen daarom jouw moeder éxtra met de allerleukste cadeaus voor moeders, die je natuurlijk ook kan opsturen!

Mok met naam

Een leuke mok om haar thee of koffie uit te drinken is altijd een goed idee. Nóg leuker om te geven als haar naam erop staat! Of juist jouw naam als afsluiter van een lieve tekst. Met zo’n mok denkt jouw moeder dagelijks aan jou, omdat ze uit jouw gegeven mok drinkt.

Theedoos met naam

Ooit een theedoos gepersonaliseerd met naam gezien? Wij hebben deze leukerd toegevoegd aan onze webshop. Vanuit luxe hout gesneden. Een ideaal cadeau als jouw mommy een echte theeliefhebber is! Ons grafische team heeft voor jullie een aantal toffe ontwerpen gemaakt. Deze kan je personaliseren door een naam en/of leuke tekst in te voeren. Past ook erg leuk bij zo’n gepersonaliseerde mok!

Gepersonaliseerde serveerplank

Een gepersonaliseerde, houten serveerplank. Handig, origineel én staat ook nog eens mooi in de keuken! Laat jouw moeder weten dat je van haar (en haar zelfgemaakte hapjes) houdt. En dat je graag komt borrelen natuurlijk. Gezellig!

Toilettas alleen voor mommy’s

Is jouw moeder gek van make-up? Geef dan een toilettas met een leuke tekst of haar naam erop cadeau! Eigenlijk altijd een goed cadeau, want hij komt altijd eens van pas. De kleur van de toilettas, die gemaakt is van stevig biologisch katoen, kan je zelf bepalen. Ook de kleur opdruk is helemaal aan jou. Zo kan je ook kiezen voor luipaard print of een holografische opdruk. Tof!

Twinning is winning

Hoe cute is het als jij en je little me kunnen twinnen op Moederdag! Vaders opgelet…(of stuur dit product stiekem door als hint) dit leuke setje wilt elke moeder met kleintje krijgen! I got it from my mama & she got it from me, awesome mommy & my mommy is awesome en gorgeous just like my mom. Welke is jouw favoriet? Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

The mom t-shirt

The mom maakt overuren in deze tijden van quarantaine. Daarom zou elke moeder dit t-shirt verdienen! Het t-shirt is verkrijgbaar in wit of zwart en de kleur opdruk kan jij zelf bepalen.

Een taart met taarttopper

Van plan om een taart voor jouw moeder te bakken? Of om een taartje te kopen/bestellen bij de lokale bakker (#supportyourlocal)? Maak de taart compleet met een mooie taarttopper speciaal voor Moederdag! Op deze manier laat jij weten dat jouw moeder de best mom ever is.

Een memorybox

Bewaren is zilver, herinneren is goud! Zo luidt het spreekwoord. Bewaard jouw moeder graag spulletjes? Dan is deze houten memorybox een geschikt cadeau! Is ook nog eens te personaliseren met leuke tekst, naam en datum. Zo maak je hem nét wat origineler.

Illustratie van Sophie de Ruiter

Een mooie illustratie van de moeder met de kinderen, een familie illustratie, een proud mommy illustratie… Dit zijn slechts voorbeelden van illustraties die onze illustrator en grafisch designer Sophie de Ruiter maakt. Heel leuk om te geven én te krijgen. De illustraties zijn gemaakt met aquarel en fineliners. Hoe werkt het? We vragen jou om 3 foto’s bij te voegen bij de bestelling, zodat Sophie hiermee aan de slag kan. Leuk voor aan de muur!

Gepersonaliseerde wijnkist

Houdt jouw moeder van een lekker wijntje op z’n tijd? Dan is een gepersonaliseerde, houten wijnkist het perfecte Moederdag cadeau! Er zijn veel verschillende ontwerpen waar je uit kan kiezen. Kies jouw favoriet, personaliseer deze en bestel, stop er een wijnfles in en maak jouw moeder heel erg blij op 10 mei!

Proost op jou, mam!

Is jouw moeder een wijn-, champagne-, of whiskey liefhebber? Een gepersonaliseerd, gegraveerd glas is dan super leuk om te geven! Puur genieten uit zo’n mooi gegraveerd glas.

Love is key

Een sleutelhanger als cadeau? Altijd een goed idee. Laat jouw moeder weten dat ze de beste, leukste en liefste is met sleutelhanger. Zo draagt ze jouw cadeau altijd mee, aan haar sleutelbos.

Weet jij al waar je jouw moeder mee gaat verrassen op Moederdag 10 mei? Laat het weten in de reacties!