Is het kraamfeest al bijna zover en heb je nog steeds geen cadeau? No problem! Wij schieten te hulp. Wij hebben de leukste kraamcadeaus voor je op een rijtje gezet. Hier zit sowieso iets tussen voor jou!

Kraamcadeau met naam

Een bijzonder kraamcadeau is eentje die heel uniek is. Hoe kan een cadeau meer uniek zijn dan dat deze speciaal gepersonaliseerd is? Wij hebben een heel groot aanbod aan gepersonaliseerde cadeaus en omdat wij onze producten zelf personaliseren is de levertijd kort en heb je het cadeau snel in huis! Ideaal!

Memorybox

Ga voor een mooie, houten memorybox. Zet de naam van de baby erop en stop er allerlei kleine cadeautjes in zoals een knuffeltje, speentje en leesboekje.

Houten geboortebord

Of ga voor een houten geboortebord. Past in elke babykamer! Wij hebben meerdere designs. Ze verschillen van vorm en op sommige borden kan je meer tekst kwijt dan bij andere. Het ligt eraan hoe gedetailleerd je het wilt.

Geboorteposter

Wat dacht je van een geboorteposter als kraamcadeau? Het is hetzelfde idee als het houten geboortebord, alleen het design is anders. De posters worden gemaakt door onze illustrator Sophie de Ruiter. Je kiest een van de illustraties uit en wanneer je de poster binnen hebt, lijst je het in en doe je er een grote strik omheen. Je zult hele verraste gezichten zien op het kraamfeest, want zeg nou zelf: wie wil dit nou niet?

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Houten naam banner

Een andere manier om de babykamer een persoonlijke touch te geven is door middel van de houten naam banner. Deze kan je gemakkelijk ophangen vanwege het touwtje.

Glazen bewaardoosje

Lijkt het eerste idee je wel wat? Dan valt dit kraamcadeau ook wel bij jou in de smaak! Een glazen bewaardoosje met de naam van de baby: super classy! Stop er iets kleins in, zoals een lieve boodschap of een speen met speenkoord. Hier weet je de mommy (to be) vast heel blij mee te maken!

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Houten Babyboek

Tot slot een cadeau dat niet alleen mooi voor het oog is, maar wat je ook kan gebruiken: het babyboek! De houten omslag personaliseer je en de binnenkant kan je invullen zoals je zelf wilt. Blanco pagina’s, kraambezoek invulpagina’s of baby’s eerste jaar invulpagina’s… Het is allemaal mogelijk!

Persoonlijke illustratie

Geef een persoonlijke illustratie cadeau! Voor welke illustratie ga jij? Zwangerschap of proud mommy? Welke het ook mag zijn, je verrast de (aanstaande) mama sowieso met dit bijzondere geschenk.

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Jellycat knuffel

Speel safe en ga voor een Jellycat knuffel! Met deze knuffels zit je nooit verkeerd. Het zijn stuk voor stuk bijzondere diertjes. Een lama, krab, walvis, garnaal en meer! Deze lieverds zijn heel zacht en daardoor perfect om mee te knuffelen. Ze toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht! Een perfect kraamcadeau.

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Kraamboek

Wat is een kraamfeest zonder een kraamboek? De Hi I’m new heeft een hele leuke invulpagina voor gasten om in te vullen met babyadvies en wensen. Super leuk om later nog terug te lezen! Een ander leuk boek is de Baby’s eerste jaar album of Bonjour Baby. Hou alle bijzondere momenten van het eerste jaar bij in deze boeken. Een bijzonder cadeau om te geven dus!

De leukste kraamcadeaus, partydeco

Welke van de kraamcadeaus is jouw favoriet?