Het is bijna Kerst! Dat betekent dat het tijd is op zoek te gaan naar de leukste kerstcadeautjes! Wil jij eens iets anders dan een luchtje, sieraad of een paar sokken cadeau doen? Naast partydecoratie hebben wij ook hele leuke cadeautjes in onze webshop staan die te personaliseren zijn. Dit zijn ze!

Memorybox

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Wil jij jouw misschien niet zo originele kerstcadeautje(s) een persoonlijke touch geven? Dan is een memorybox wat jij zoekt! Kies een mooi design en laat de naam van de gelukkige ontvanger erop graveren. Vervolgens vul je de box met wat jij maar wilt. Wat dacht je van heerlijke snacks, polaroids, een cadeaubon of toch maar wat kerstsokken? Het is in ieder geval een surprise om uit te pakken!

Bekijk al onze memoryboxen in de webshop.

Armband met initialen

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Heb jij de armbanden van Madam The Label al gespot? Deze gouden armbanden met 1,2,3 of 4 bedels zijn een mooie signature piece in iedere sieraden collectie. Personaliseer de armband met initialen, voorletters of een kort woordje, zoals ‘love’ of ‘cute’. Je kunt het bijvoorbeeld ook geven als een vriendschaps- of familie armbandje. Daarmee laat jij de ontvanger zeker speciaal voelen deze kerst!

Bekijk alle armbanden van Madam The Label in de webshop.

Speelgoedkist

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Op zoek naar een leuk en persoonlijk cadeau voor de kids? Dan is een gepersonaliseerde speelgoedkist een leuk idee. Deze houten kist is er in verschillende leuke designs en kun je laten graveren met de naam van jouw kleintje. Ook erg handig voor als je je huis wat meer op orde wilt hebben natuurlijk. Je kunt de kist ook nog vullen met een leuk cadeautje. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk anders even onze andere webshop kidsdeco.nl. Hier vind je ontzettend veel speelgoed en nog veel meer (persoonlijke) cadeautjes voor jouw kleintje.

Bekijk al onze speelgoedkisten in de webshop.

Clipboard

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Een herinnering in de vorm van een foto is natuurlijk al een mooi persoonlijk cadeau. Maak het nog persoonlijker door deze in combinatie met een clipboard te geven. Het clipboard kun je personaliseren met een naam naar keuze. Ook is het door het klipje gemakkelijk om een foto te verwisselen en kun je er dus ook voor kiezen om er meerdere foto’s bij te geven.

Bekijk al onze clipboards in de webshop.

Sleutelhanger

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Wat heb je altijd bij je? Je sleutels! Daarom is een gepersonaliseerde sleutelhanger zo leuk om te geven. Degene die het cadeautje krijgt zal telkens wanneer hij of zij de sleutels pakt weer aan jou denken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse designs en verschillende soorten materiaal. Personaliseer ze met naam of initiaal! Ook zijn er sleutelhangers te vinden met de tekst “best mom/dad ever”, “mom boss”, “girl boss” en “super mom/dad”. Leuk om onder de kerstboom te leggen, toch?

Bekijk al onze sleutelhangers in de webshop.

Mokken

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Een gepersonaliseerde mok is een heel origineel cadeau! Leuk om mee te nemen naar werk of om thuis na een lange dag lekker te genieten van een kop koffie of thee. Er zijn heel veel vrolijke designs te vinden, dus ga er maar even voor zitten!

Bekijk al onze mokken in de webshop.

Gegraveerde glazen

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Ook een lekker wijntje, een glas champagne of een glas whisky kan gepersonaliseerd. Laat een wijnglas, champagneglas, shotglaasjes, whisky glas of whisky beugelfles graveren met een naam naar keuze. Superleuk om cadeau te doen aan een echte drankliefhebber. Daar kan op geproost worden!

Serveerplank

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Houdt degene aan wie jij een kerstcadeautje wilt geven van koken of van lekkere hapjes? Dan is een gepersonaliseerde serveerplank een ideaal cadeau! De serveerplank is van hout en naar wens te personaliseren.

Bekijk al onze serveerplanken in de webshop.

Wijnkist

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Wijn is altijd een goed idee! Maar nog leuker om te geven met een gepersonaliseerde wijnkist. Ook hier zijn veel verschillende designs in te vinden. Vul de wijnkist met een lekkere fles wijn, een fles bubbels of met kinderchampagne.

Bekijk al onze wijnkisten in de webshop.

Toilettas

gepersonaliseerde kerstcadeaus, partydeco.nl

Een toilettas komt altijd van pas! Hoe leuk is het om deze te personaliseren met naam? Kies de kleur van de toilettas en de kleur van de tekst en jouw cadeau is helemaal ready. Je hebt zelfs de keuze uit luipaardprint, gouden, zilveren en holografische letters. Woah!