• Nu besteld, in huis*
  • Snelle levering vanaf €4,50
  • Gratis retourneren (NL)
Adventskalender

Adventskalender

Lees meer Toon minder

Counting down for Christmas met een fantastische adventskalender in huis. Niets is leuker dan om dag voor dag een vakje te openen met een nieuwe verrassing achter een deurtje. Meri Meri en Ginger Ray komen ieder jaar weer met prachtige nieuwe adventskalender. Kun jij jezelf weerstaan om niet alles tegelijkertijd te openen?

per pagina
4 items
Lees meer Toon minder

ONTDEK DE BETOVERING VAN KERST MET ONZE LUXE ADVENTSKALENDERS - EEN TRADITIE VAN VERWACHTING VOOR JONG EN OUD!

Bij Partydeco.nl vieren we de kersttijd met een schitterende collectie adventskalenders die ontworpen zijn om de verwachting van de feestdagen naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek prachtige, originele en luxe adventskalenders voor zowel kinderen als volwassenen, afkomstig van gerenommeerde merken zoals Meri Meri en Ginger Ray. Onze uitgebreide selectie biedt opties in verschillende prijsklassen, zodat iedereen kan genieten van de magie van het aftellen naar Kerstmis.

Magische Momenten met Meri Meri

Meri Meri brengt een vleugje luxe naar het kerstseizoen met haar prachtige adventskalenders. Sommige kalenders zijn als elegante koffertjes, gevuld met betoverende verrassingen. De figuurtjes in bepaalde sets zijn vakkundig vervaardigd uit hout, waardoor ze niet alleen dit jaar, maar gedurende vele kerstseizoenen een blijvende charme behouden. Ontdek ook sets met haaraccessoires of creëer tijdens de aanloop naar Kerstmis een betoverende Meri Meri bedelarmband.

Doe-het-Zelf Vreugde met Ginger Ray

Ginger Ray daagt uit tot creativiteit met haar doe-het-zelf adventskalenders. Deze sets zijn niet alleen een eenvoudige manier om af te tellen naar Kerstmis, maar ook een kans om ze persoonlijk te maken. Vul de vakjes met lekkernijen, kleine cadeautjes of andere persoonlijke verrassingen en beleef de vreugde van het geven en ontvangen.

Waarom Onze Adventskalenders?

  1. Prachtig en Origineel Design: Van koffertjes tot doe-het-zelf sets, elk ontwerp is uniek en betoverend.

  2. Luxe Ervaring: Meri Meri brengt een vleugje luxe en elegantie in het aftellen naar Kerstmis.

  3. Creativiteit en Plezier: Ginger Ray's doe-het-zelf sets voegen een creatief element toe aan het feestelijke seizoen.

Breng dit jaar extra magie in de aanloop naar Kerstmis met onze adventskalendercollectie. Kies jouw favoriet en maak van het aftellen naar Kerstmis een onvergetelijke traditie voor de hele familie!