Als je jarig bent, moet je trakteren natuurlijk! Gezien de huidige situatie is dit niet makkelijk, maar zeker niet onmogelijk. Om dit zo veilig mogelijk aan te pakken hebben wij voorverpakte, Coronaproof traktaties voor jouw kindje. Super makkelijk en ook nog eens super lekker!

Feestbekers

feestbekers, partydeco.nl

De feestbekers zijn ideaal als traktatie op school. Je kunt ze namelijk door ons laten vullen met spekjes, zoute of zoete popcorn of manna. En hoe leuk is het dat je zelf het design van de sticker kan uitkiezen of zelf maken in onze ontwerptool? Mét naam erop! Zo weet iedereen dat jouw kleine de jarige job of jet is!

Zipperbags

zipperbags, partydeco.nl

Zip it up! In deze super schattige zipperbags zitten jouw traktaties goed vacuüm verpakt. Lekker hygiënisch dus! Daarom kun je het met alles wat jij maar wilt vullen. Kies jij uit het snoepgoed uit ons assortiment of kies jij je eigen originele traktatie. Vul het zakje bijvoorbeeld met bloemzaadjes of bak je eigen verse traktatie. Je kan de zipperbag door ons laten vullen met manna, vruchtenhartjes, chocoladehartjes en suikerbonen. Uiteraard kun je deze zipperbags ook personaliseren met een persoonlijk etiket. Dat is pas een verrassing!

Snoeppotjes

snoeppotje, partydeco.nl
snoeppotje, partydeco.nl
snoeppotje, partydeco.nl

Voor de echte snoepers onder ons hebben wij de snoeppotjes. Deze potjes kan je namelijk blijven vullen met al jouw favoriete lekkernijen. Ben jij een echt koekiemonster? Hoe leuk is het dan om een koekjesmix in het potje te doen?! Vergeet natuurlijk niet jouw potje te toppen met jouw eigen persoonlijke design. Klaar met snoepen? Was je potje af en berg er je leuke speldjes in op of plant er wat bloemetjes in. Zo heb je er zo lang mogelijk plezier van.

Feestwater

feestwater, partydeco.nl

Ondertussen dorst gekregen van al dat gesnoep? Geen zorgen, want wij hebben ook super hippe, personaliseerbare flesjes feestwater! Ideaal om mee te combineren. Maak het gezond met water en fruit, of geef het als dorstlesser bij de snoepjes.

Snoepgoed

Jaja, ook voor het snoepgoed hoef jij de deur niet uit. Die kun je gewoon bij ons bestellen. Ben je een chocolover? Dan zijn er de suikerbonen. Dit is pure chocola, omringd met een hard dun suikerlaagje. Deze zijn er in superleuke kleurtjes, zoals peach en mint. Ze zijn er zelfs metallic kleurtjes, zoals goud, zilver en roségoud. Zo ziet jouw traktatie er van binnen en buiten mooi uit. Houd je van jelly en zoet? Dan kun je gaan voor snoepkikkers of Jelly Beans. Daarmee zit je nooit verkeerd! Of wil je een lekker kleurrijke traktatie? Ga dan voor spekjes of manna. Ben je niet zo’n zoetekauw? Dan kan je altijd nog voor popcorn gaan. Yum!

Non-food traktaties

zeepje, partydeco.nl
lippenbalsem, partydeco.nl

Een traktatie hoeft natuurlijk niet altijd iets te eten te zijn. Hoe leuk is het om een traktatie te geven die wat langer meegaat. Daarmee maak je zeker indruk! Geef bijvoorbeeld een zeeppompje, dat kan iedereen tegenwoordig wel gebruiken. De zeeppompjes zijn superschattig en kun je personaliseren met jouw eigen design. Vul ze vervolgens met je favoriete zeepje of hand sanitizer en voilà. Handen wassen is nog nooit zo leuk geweest! Nu de winter er weer aankomt krijg je vaak weer droge lippen. Jij natuurlijk niet! Kies uit een van de 8 toffe lippenbalsem designs en personaliseer hem naar jouw wens. Zo hebben jij en je vrienden mooie verzorgde lipjes. Muah!