Een nieuw kinderfeestje! BLAST OFF van Hootyballoo. Is jouw kleine gek op de ruimte, astronauten en alles wat daarmee te maken heeft? Dan is deze feestcollectie echt geschikt voor het feestje van jouw kleine. It’s all in the space. Een out of this world feestje it is!

Out of this world

Een feestje voor toekomstige astronauten en ruimte liefhebbers, daar is dit BLAST OFF kinderfeestje echt voor gemaakt! Zwart, zilver, wit en holografische details. Deze kleuren en effecten staan centraal in deze nieuwe collectie.

Holografische decoratie

Het huis versieren is natuurlijk een must op een feestje. Versier het huis met de te leuke, zwarte marble ballonnen. Met deze ballonnen is het net of je opstijgt, de ruimte in! En met de slinger ben je in 3… 2… 1… zo in een ander universum! De slinger heeft een holografisch effect, hierdoor lijkt het alsof ‘ie zweeft.

Aan tafel!

De bordjes uit deze collectie zijn in de vorm van een planeet, hoe gaaf is dat? Met de bekertjes ben je in een andere wereld, dit komt omdat er een toffe 3D ruimtering omheen zit. De holografische details maken het echt af! Papieren rietjes met zilveren stippen, dat ruimte drankje gaat er goed in op deze manier!

Aanvullen maar

Vul de versiering aan met chroom, zwarte, witte, zilveren en transparante ballonnen! Daarnaast hebben wij in onze webshop genoeg andere zilveren en holografische decoratie voor jou klaarstaan om deze collectie mee aan te vullen. Zoals een taarttopper in de vorm van een raket en welkomstborden speciaal voor kinderfeestjes met het thema ‘de ruimte’.

De tofste traktaties

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een traktatie. De Blast off collectie bevat super toffe uitdeelzakjes in de vorm van een opstijgende raket. Doe er wat lekkers in en jouw traktatie is super snel klaar!

Wij hebben ook andere traktaties voor jou klaarstaan die lekker makkelijk en snel te maken zijn, natuurlijk in het thema ‘de ruimte’. Snoeppotjes, feestwater, zeeppompjes, feestbekers…genoeg keuze! Natuurlijk wel met een hele toffe sticker met naam én raket.

Om het af te maken

Om het feestje helemaal compleet te maken zet jij jouw kleine in een spacemanpak, stoer! Dit luxe astronautenpak van Souza is zilver met wit en afgewerkt met rode en blauwe elementen. De zuurstofbuizen om de middel maken het net echt. Woah!

Ga jij een BLAST OFF kinderfeestje organiseren? Laat het weten in de reacties!