Is jouw beste vriendin of (schoon)zus zwanger? Dan is het natuurlijk tijd voor een babyshower! Dit hippe feestje dat is komen overwaaien vanuit Amerika wordt steeds populairder.

Logisch, want zelf nou zelf, als je zwanger bent is er toch niks leukers dan samen met je beste vriendinnen, zussen, nichten en (schoon)moeder te kletsen over jouw toekomstige kleintje en spelletjes te spelen? Je kunt natuurlijk gaan voor de klassieke blauw voor de babyshower jongen en roze voor een babyshower meisje, of ga voor originele thema's voor de babyshower!

Dots and chevron

Het leuke aan de Pattern Works collectie is dat je alles óf in het blauw, óf in het roze kunt bestellen, maar als het geslacht van de baby nog niet bekend is kun je natuurlijk ook lekker mixen! De collectie is uitgevoerd in stippen en een hippe chevron print. Versier de taart met de mooie babyshower taarttopper en kleedt de huiskamer leuk aan met de Babyshower ballonnen in het blauw of roze. We weten zeker dat de mama in spé super onder de indruk zal zijn!

Originele thema's voor de babyshower

Welcome to the world little one!

Één van onze favourites is de Hello World collectie van Ginger Ray. Serveer lekkere hapjes op de leuke bordjes met bijbehorende servetten. Laat alle gasten een wens of mooie quote voor de kleine spruit opschrijven doormiddel van het Gastenboek! Door de mooie combinatie van mint met roségoud is deze collectie super stijlvol en geschikt voor jongens of meisjes. een ideale collectie als het geslacht van de kleine nog niet bekend is!

Originele thema's voor de babyshower

Oh Baby!

De super chique Oh Baby is de droom van elke mommy to be. Ook deze collectie kan gebruikt worden voor een jongen of een meisje! Versier de tafel met de leuke Baby tafelconfetti en maak de ruimte extra feestelijk met de Oh baby confettiballonnen. Gaan jullie lekker met elkaar eten? Ook voor een maaltijd of een high-tea zijn er genoeg producten te vinden zoals de schattige cupcake toppers of de mooie goudfolie bordjes! Enjoy!

Originele thema's voor de babyshower

Reach for the stars! 

Met de Over the moon collectie kun je lekker los gaan met alles wat maar met de zon, de maan en de sterren te maken heeft. De producten zijn lekker fleurig en is daarom perfect voor een zomerse babyshower in de tuin!

Originele thema's voor de babyshower

Guess How Much I Love You

Misschien ben je wel bekend met het kinderboek 'Raad eens hoeveel ik van je hou' oftewel 'Guess How Much I Love You'. Een prachtig boek dat zich perfect leent voor een babyshower thema! De neutrale kleuren zijn leuk te combineren met peach, ivoor en wit en maken deze schattige collectie geschikt voor iedereen.

Originele thema's voor de babyshower

Baby cuteness!

De Rock-A-Bye Baby collectie van Ginger Ray is een super schattige collectie met een kraftlook. Alles heeft het thema paardjes en teddyberen en met deze originele collectie tover je creeër je binnen no-time een super schattig geheel! De Tiny Feet collectie is uitgevoerd in het blauw met roze en kan naast een babyshower ook prima gebruikt worden voor een gender reveal party! Versier de ruimte met ballonnen en bak cupcakes in de leuke cupcake cases. Strooi nog wat confetti over de candytable en het feest is ready to get started! Als je voor een wat rustigere kleursamenstelling wilt gaan is de Little One collectie van Ginger Ray een goede optie. De kleuren zijn heel neutraal, maar door het schattige olifantje wat overal in terugkomt is het toch een echte babyshower collectie.

Originele thema's voor de babyshower

What will it be?

Onze Nijntje Baby collectie is super schattig om de ruimte mee te versieren. Alle items zijn te koop in het blauw of roze. De Little Lady or Mini Mister collectie is uiteraard perfect bij een gender reveal party, maar ook bij een babyshower waarbij het geslacht nog een verrassing is. Laat de gasten raden wat het gaat worden of maak leuke foto's met de Partyprops. Kleedt het feestje aan met zoveel mogelijk blauwe en roze decoratie en je bent er klaar voor! Is de mommy to be helemaal gek van de leuke chevron print? Ga dan voor Chevron Divine! De collectie is uitgevoerd in het blauw, roze en grijs en is perfect te combineren met onze andere artikelen uit de babyshower collecties.

Originele thema's voor de babyshower

Can't wait anymore!

Houdt de mama in spé niet zo van de traditionele kleuren? Ga dan voor de Showered with Love collectie! Deze is uitgevoerd in het paars en mintgroen en is dus lekker origineel. Het bevat alles wat je nodig hebt voor een lekkere high-tea. Dat wordt dus een heerlijk middagje kletsen, thee drinken en hapjes eten.

Originele thema's voor de babyshower