Een halve eeuw oud; dat schreeuwt PARTY! Het is de dag wanneer je 50 jaar op deze aardbol rondloopt. En hoe vier je dit anders dan met de leukste 50 jaar versiering? Wij geven je tips om het leukste feestje ooit te organiseren met de beste versieringen! Kijk je mee?

Ballonnen

Er zijn talloze manieren om iedereen duidelijk te maken dat jij 50 jaar bent geworden. Waarschijnlijk staat er een Sarah of Abraham in je voortuin, maar bij een bijzonder feestje horen bijpassende ballonnen! Zo kunnen de gouden 50th birthday ballonnen niet ontbreken. Andere leuke ballonnen die je echt moet hebben zijn die van hootyballoo (verkrijgbaar in goud, rosegoud en zilver) match ze met de keep calm ballonnen 50 jaar, et voilà jouw feestdecoratie is on point! Wil jij een echte eyecatcher? Dan is de ballonnenboog van Ginger Ray een hele leuke toevoeging voor jouw feestje!

Abraham of Sarah: feestdecoratie voor 50 jaar

Food

Wat is een feest zonder eten? Met de houten serveerplank 50 and fabulous kan je hapjes mooi opdienen. (Ook leuk om cadeau te doen!) Combineer zoet en hartig voor een perfecte balans in de snacks. Voor de echt zoetekauwen kan je heerlijke donuts inslaan. Makkelijk, maar toch heel lekker! Enne… ze zien er extra feestelijk uit op de donut wall van Ginger Ray.

Abraham of Sarah: feestdecoratie voor 50 jaar

Puntjes op de i

Nog meer 50 jaar artikelen, voor als sommige gasten het nog niet begrepen hadden: de hootyballoo slinger. Mega handig! Je krijgt namelijk alle getallen mee waardoor deze slinger ook te gebruiken is voor andere verjaardagen. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om last minute een paar jaartjes eraf te smokkelen… Om het hele feestje compleet te maken, kunnen de bijpassende servetten en kaarsen niet ontbreken bij de taart! Ga voor de 50th birthday servetten voor een extra spetterend effect. Met de We Heart Birthdays Kaarsjes maak je het helemaal af! Uiteraard kan je ook voor iets anders kiezen op de taart, zoals de taarttopper It’s my party.

Abraham of Sarah: feestdecoratie voor 50 jaar

Anders dan ballonnen

Wil je iets anders dan ballonnen? Of wil je gewoon nog meer versiering? Niks is gek! De papieren waaiers en de honeycombs zijn leuke alternatieven voor de ballonnen. En als je niet bang bent voor een beetje rotzooi dan is confetti ook een fun extraatje!

Extra tips

  • Je kan kiezen voor een kleurthema, zoals goud, zilver of pastel.
  • Als het feestje zover is: geniet! Dit is jouw dag.
  • Maak foto’s zodat je later weer terug kan kijken op deze mooie en feestelijke dag.

Bekijk de gehele collectie van 50 jaar versiering in onze webshop!