Een verjaardag is een bijzondere gelegenheid om te vieren en herinneringen te maken met vrienden en familie. Een 50ste verjaardag is een mijlpaal in je leven en verdient dan ook extra aandacht en feestelijkheid. Hier zijn enkele tips en ideeën om een verjaardagsfeest te versieren voor iemand die 50 jaar wordt! Lees je mee?

Kies een kleurenschema

Kies een kleurenschema dat past bij de persoonlijkheid van de jarige. Ga voor de favoriete kleur van de jarige of kies kleuren die bij het thema van het feest passen. Veelgebruikte kleuren voor een 50ste verjaardag zijn goud, zilver en zwart. Goud en zilver symboliseren de jubileumviering van de 50ste verjaardag, terwijl zwart een klassieke en elegante keuze is die past bij de volwassen leeftijd.

Weet je niet goed welk kleurenschema de jarige fijn zal vinden? Neem dan zeker een kijkje naar de Champagne Noir collectie van Ginger Ray. Deze collectie is ontworpen om een stijlvolle en luxe sfeer te creëren. De Champagne Noir collectie is specifiek ontworpen met speciale leeftijden in gedachten! Daardoor hebben ze ook heel wat items die geschikt zijn voor het vieren van een 50ste verjaardag!

Ballonnen 50 jaar

Ballonnen zijn een eenvoudige en betaalbare manier om de feestelijke sfeer te creëren. Kies ballonnen in de kleuren van het kleurenschema en plaats ze op strategische plaatsen, zoals bij de ingang van de locatie, op de feesttafel en rondom de dansvloer. Hoe meer ballonnen hoe feestelijker natuurlijk! Plaats daarom voldoende ballonnen zodat heel de ruimte mooi is versierd! Als je het lastig vindt om verschillende ballonnen met elkaar te combineren, dan kan je kiezen voor ballonnenmixen. Denk bijvoorbeeld aan de ballonnenmix van de Champagne Noir collectie van Ginger Ray. Deze mix bestaat uit 5 verschillende ballonnen die perfect bij elkaar passen en die geschikt zijn voor iemand die 50 jaar wordt.

Verder heeft deze collectie ook een slinger met ballonnen die speciaal ontworpen is voor iemand die zijn 50ste verjaardag viert. Deze slinger met de cijfers 50 en aan beide kanten een trosje ballonnen in de kleuren zwart, off-white en goud zijn een echt eye-catcher op je feest!

Ballonnen 50 jaar

Banner of welkomstbord

Een banner of slinger is een leuke manier om een ​​persoonlijk tintje aan het feest te geven. Maak een banner met de naam van de jarige of gebruik letters om een ​​boodschap te maken, zoals 'Gefeliciteerd!' of 'Happy Birthday!'. Je kan bijvoorbeeld heel wat vrienden en familieleden verzamelen om deze banner samen te maken. Op deze manier maak je de banner echt speciaal. Dit zal zeker iets zijn dat de jarige na het feest graag zou willen bijhouden. Wist je trouwens dat je op onze website een hele leuke slinger volledig zelf kan personaliseren? De slinger bestaat uit 16 dubbelzijdige vlaggetjes in 4 verschillende designs. Je kan elk design makkelijk zelf personaliseren via de ontwerptool.

Wil je graag een items dat de jarige na het feest zeker ook nog kan bewaren? Ontwerp dan een welkomstbord specifiek voor de verjaardag. Personaliseer het bord met de naam van de jarige en eventueel wat leuke foto's.

Slinger

Foto's

Hang foto's op van de jarige door de jaren heen. Dit kan op een eenvoudige manier met een slinger van touw en wasknijpers. Of druk foto's af en plaats ze in fotolijstjes en zet deze op de feesttafel. Je kan bijvoorbeeld ook foto hangen aan ballonnen waarin helium zit. Dan kan de jarige doorheen al deze ballonnen met foto's eraan rondlopen en kijken naar alle leuke herinneringen. Je kan natuurlijk ook een mooi fotoboek maken van de jarige doorheen de jaren. Dit is een mooi cadeau wat je nog lang kan bewaren en nog vaak opnieuw kan bekijken.

Als je graag zeker wil dat je heel wat leuke foto's zal hebben van het feest, dan kan je leuke photo props klaarleggen. Je kan ook zorgen voor een mooie backdrop! Dit nodigt natuurlijk uit om foto's te nemen.

50 jaar diadeem, sjerp en backdrop

Tafeldecoratie

De feesttafel is het middelpunt van het feest. Kleed de tafel aan met een tafelkleed in het kleurenschema en plaats daarop bloemstukken, kaarsen, servetten en bordjes die passen bij het thema van het feest. Wil je graag zeker zijn dat alles mooi bij elkaar past en er stijlvol uitziet? Dan kan je best een kijkje nemen naar de Champagne Noir collectie die ik al noemde. Deze collectie heeft alles om je tafel mooi aan te kleden! Wist je trouwens dat deze collectie niet enkel geschikt is voor een 50ste verjaardag? De collectie is ook gericht op de speciale verjaardagen van 30, 40 en 60 jaar!

Tafeldecoratie voor 50 jaar

Met deze tips kan je een verjaardagsfeest voor een 50ste verjaardag versieren dat de jarige en de gasten nog lang zullen herinneren. Vergeet niet dat de decoraties slechts een deel zijn van het plezier en dat de belangrijkste factor de aanwezigheid van vrienden en familie is om de speciale dag te vieren!