Op Koningsdag heb ik deze koninklijke high tea tafel gedecoreerd en de Koning en Koningin mogen ontmoeten! In deze blog lees je er alles over én zie je de foto's!

Wooow! Dat is het juiste woord om deze blog mee te beginnen! Koningsdag in Dordrecht; het was geweldig!!

Koningin Máxima & Tineke

Weken heb ik naar dit moment toegeleefd en op 27 april was het dan eindelijk zover; mijn ontmoeting met de Koning en de Koningin!

HOE BEN IK HIER IN BELAND?

Twee maanden voor Koningsdag werd ik gevraagd om de styling te doen voor het onderdeel Made in Dordrecht. Dit vond plaats op het Scheffersplein en hier presenteerden Dordtse bedrijven hun producten aan de Koninklijke Familie.
Als Dordtse ondernemer met super leuke producten, mocht ik gelukkig niet ontbreken! :)

Ons idee was om een overvloedige en royale high tea tafel neer te zetten. Een tikkeltje koninklijk en een beetje Alice in Wonderland! Meteen kreeg ik hier een super gaaf beeld bij wat we allemaal konden bereiken met onze fantastische Truly Scrumptious high tea collectie die hier perfect bij aansluit! In deze blog laat ik zien welke producten uit de webshop we allemaal gebruikt hebben voor deze koninklijke high tea!

Foto: Do in Dordt

EN TOEN WAS MIJN ONTMOETING MET DE KONING & DE KONINGIN EEN FEIT!

Aan het begin van de middag kwam het Koninklijk gezelschap naar het Scheffersplein voor het onderdeel Made in Dordrecht. Verschillende prinsen, prinsessen en andere leden van het Koninklijk Huis kwamen kijken bij onze mooie tafel vol heerlijkheden en Dordtse specialiteiten. Er werd van alles geproefd en gezellig gekletst.
Toen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima het rode en het witte huis hadden aangedaan, kwamen ze naar ons toe, het blauwe huis. En toen was het moment daar dat burgemeester Brok mij voorstelde aan de Koning en de Koningin. Ze gaven me een hand en ik heb ze verteld over mijn bedrijf. Waarom ik het heb opgericht, wat we doen, dat we de award hebben gewonnen voor Beste Trouwwebshop - op dat moment feliciteerde de Koning mij en gaf hij me opnieuw een hand. We hebben gesproken over de trends op bruiloft- en taartengebied. Ze vonden beide dat het er allemaal prachtig uitzag. Wat een mooi compliment om te krijgen! :)

Tineke in gesprek met Koningin Máxima & Koning Willem-Alexander

En dit alles voor de camera van NOS en het toeziend oog van verschillende fotografen. Misschien heb je me wel voorbij zien komen op tv, via de LIVE uitzending van Koningsdag of RTL Late Night? Heel gaaf, want ik was super goed in beeld (met mijn blonde haar, paarse jurk en lichtroze jasje). Oké, ze noemden mij de dochter van de bakker... Maar dat mag de pret niet drukken! ;)

Het viel me trouwens op dat Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima heel erg geïnteresseerd, aardig en oprecht overkwamen. Het was fijn om met ze te praten, want ik kreeg het gevoel dat ze het ook echt wilden weten (zonder verplichtingen).

Daarbij vond ik ook de andere leden van het Koninklijk Huis erg aardig en geïnteresseerd.

Naderhand drong het nog niet helemaal tot me door dat dit écht gebeurd was... Totdat je het op tv terugziet, op foto's, in de krant... Echt onwijs bijzonder om dit mee te maken. Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om Koningsdag aan te kleden met onze producten en de Koning en Koningin heb mogen vertellen over mijn bedrijf, waar ik zo veel passie voor heb!

Ik droom even weg... Misschien kleed ik in de toekomst wel een verjaardagsfeestje aan van één de prinsesjes, of moeten we binnenkort een pakketje versturen naar Villa Eikenhorst in Wassenaar....

KIJK MEE NAAR DE FOTO'S VAN DEZE FANTASTISCHE DAG!

Tineke in gesprek met Koningin Máxima & Koning Willem-Alexander

KONINGIN MÁXIMA WIJST HAAR FAVORIETE TAART AAN EN VERTELT DAT ZE HEM ERG MOOI VINDT. OP DEZE FOTO ZIE JE EEN HELE HOOP VAN ONZE PRODUCTEN TERUG. WIL JE ZE ALLEMAAL OP EEN RIJTJE ZIEN? KLIK DAN HIER.

Prins Maurits met onze servet en gebaksbordje!

PRINS MAURITS GENIET VAN EEN HEERLIJK GEBAKJE EN HEEFT HIJ EEN GEBAKBORDJE EN SERVETJE VAN PARTYDECO.NL VAST! :)
WELKE DIT ZIJN? KLIK HIER.

Bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima

Tineke in gesprek met Koningin Máxima & Koning Willem-Alexander

NOG WAT FOTO'S VAN HET UITGEZONDEN GEDEELTE OP TV!

Tineke in gesprek met Koningin Máxima & Koning Willem-Alexander   Tineke in gesprek met Koningin Máxima & Koning Willem-Alexander

Tineke in gesprek met Koningin Máxima & Koning Willem-Alexander

EN HIER NOG MEER LEUKE FOTO'S VAN KONINGSDAG OP HET SCHEFFERSPLEIN!

Tineke voor de gedecoreerde high tea tafel   Fiona van Coffeelicious maakt latte art voor het Koningshuis

Blauwe huis Scheffersplein

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea    Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea    Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

Partydeco.nl decoreert koninklijke high tea

THANK YOU!

Onze heerlijke high tea is mede mogelijk gemaakt door Dordrecht's finest:

 Coffeelicious
 Banketbakkerij Van der Sterre
 Brokking
 Partydeco.nl
 Windsister Warehouse

OUTFIT OF THE DAY!

Voor deze bijzondere gelegenheid droeg ik:

La Dress Carla  Yaya Biker Jacket  Sacha enkellaarsjes

DRKS ketting  DRKS armband  DRKS oorbellen

WELKE PRODUCTEN UIT DE WEBSHOP HEBBEN WE GEBRUIKT? KLIK HIER!

Ik hoop dat jij er net zo van kan genieten als ik heb gedaan! :)

liefs Tineke