Een cadeautje krijgen is leuk, maar een cadeautje geven is nog veel leuker! En hoe leuk is het als het cadeautje zelf al een cadeautje is?! Snappen jullie het nog? Hieronder geven we de leukste ideeën voor het inpakken van je cadeautjes. 

Blog Creatief inpakken

De ideeën zijn leuk voor jong en oud en kunnen voor verschillende gelegenheden ingezet worden. Organiseer voor extra fun een leuke wrapping party met vriendinnen! Klik op de bijbehorende linkjes voor de beschrijving en benodigdheden.

1. Hoe schattig is deze verpakking in de vorm van een taartpunt?! Super leuk voor een klein cadeautje, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor traktaties. Klik hier voor de beschrijving. 

Inpakken taartpunt

2. Schattig en onwijs makkelijk te maken. Maak een hele muizen familie van al je cadeautjes. Super leuk voor kinderfeestjes. Klik hier voor de beschrijving.

Inpakken muis

3.Yes, tover je cadeautjes om tot stukken fruit! Dit is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Super leuk om te geven op een zomerse verjaardag. Klik hier voor de beschrijving. 

Inpakken fruit

4. Jup, absoluut mijn favoriet voor de verjaardag van jongens. En helemaal leuk voor een kinderfeestje in de dierentuin! Klik hier voor de beschrijving. 

Inpakken leeuw

5. Emoticon love! Deze zijn te gek! En al helemaal gaaf om in een groepje bij elkaar te zetten. Je kunt ze ook nog combineren met de leuke emoticon ballonnen. Klik hier voor de beschrijving. 

Inpakken Emoticon

6. Een cadeautje inpakken als dier is toch wel het allerleukste. Deze cadeautjes zijn dan ook super makkelijk om te maken en hoe leuk is het om dit te geven op een babyshower of kinderfeestje?! Klik hier voor de beschrijving.

Inpakken dieren

Wij zijn heel benieuwd of het jullie is gelukt om jullie cadeautjes origineel in te pakken? Laat het ons weten in de comments!

Deze DIY's zijn afkomstig van: Studio DIY, Handmade Charlotte, The House that Lars Built, Let’s Wrap Stuff, A Beautiful Mess.