Wie ben ik kersteditie Ginger Ray

Wie ben ik kersteditie Ginger Ray

Op voorraad
7,95
Ginger Games - Game - Who am I?
Wie ben ik kersteditie Ginger Ray
Wie ben ik kersteditie Ginger Ray
7,95
  • Gratis verzending vanaf 50 euro (NL&BE)
  • Gratis retourneren (NL)
  • Gemakkelijk achteraf betalen
Omschrijving

WIE BEN IK?
Één van de leukste spellen om te doen samen met familie en vrienden! Wie ben ik? Ginger Ray komt nu met het wie ben ik kerstspel. Zet allemaal een feestbril op je neus en pak zonder te kijken een kaartje van de stapel. Plaats de muts op de kerstman zijn hoofd en vraag je medespelers de bekende vragen als: Ben ik een man? Speel ik in een film? Kan ik goed zingen? Wie als eerst geraden wie hij is heeft gewonnen. 

Geschikt voor 2-8 spelers.

SPECIFICATIES
Kleur: rood, wit
Materiaal: papier
Inhoud: 8 feestbrillen, 50 kaartjes
Afmetingen: 12,5cm (B) x 18,5cm (H) x 4cm (D)

Lees meer Lees minder
Specificaties
EAN 5055995949327
Artikelnummer 011-6200
Merk Ginger Ray
Lees meer Lees minder