Vacature: Assistent Category management (32-40 uur per week)                                       

Yes! Gaat jouw hart ook sneller kloppen van de mooiste party en lifestyle producten? Dit is je kans om hier iedere dag mee aan de slag te gaan! We zijn op zoek naar een commerciële medewerker op de Category Management afdeling.

Job

De afdeling Category Management is het hart van de organisatie. Hier worden de mooiste producten geselecteerd die we in onze 3 webshops gaan verkopen. Als Assistent Category management ben je dagelijks bezig om de voorraden op een zo goed mogelijk niveau te houden en onderhoud je het contact met de ruim 200 leveranciers. En krijg je de kans om uit te groeien tot een echte expert op het gebied van Category management. Samen met je collega’s zorg je er voor dat het voor de klant iedere keer een feestje is om te shoppen op één van onze drie webshops!

Jouw taken:

 • Je bent verantwoordelijk voor het inkopen van het lopende assortiment, uiteraard met de nodige begeleiding van de Category manager en kun je meebepalen in het te voeren assortiment
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met leveranciers
 • Je onderhandelt met leveranciers over prijzen, maar ook leuke acties
 • Verwerken van productgegevens in onze systemen
 • Begeleiding inkomende goederen; aanspreekpunt voor de inbound afdeling (logistiek), marketing, finance en klantenservice
 • Maken van kostprijscalculaties, forecast en verkoopanalyses
 • Je ondersteunt de productspecialisten bij het toevoegen van de producten, zodat deze online komen in de webshop met sprankelende en creatieve teksten
 • Onderhouden van de webshops op het gebied van categorieën, filters, etc.

Je leest het al, een hele veelzijdige functie waarin geen één dag hetzelfde is. Samen met het team van collega’s werk je iedere dag aan de gestelde doelen. Met als hoofddoel de klant overtuigen tot een aankoop. Dit doe je door ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk producten uitverkocht zijn en door het meest passende assortiment aan te bieden.

Skills

 • Je hebt een commerciële Hbo-opleiding afgerond, bijvoorbeeld Commerciële economie
 • Je hebt minimaal 1 jaar professionele ervaring of stage in een vergelijkbare functie
 • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk (NL&EN)
 • Voor jou is het werken met Excel en Google Sheets niet onbekend
 • Je bent zelfstandig en proactief
 • Je beschikt over een handelsgeest met een flinke dosis enthousiasme, ambitie en doorzettingsvermogen; nieuwe kansen in de markt ga je niet uit de weg
 • Affiniteit met lifestyle, bruiloften en feestartikelen

What’s in it for you?

Naast een fantastische baan bij de hipste en snelst groeiende lifestyle- en partywebshops van de Benelux bieden we je een uitdagende en veelzijdige baan (uitzicht op vast dienstverband). Je krijgt een salaris waar je blij van wordt, op basis van leeftijd en werkervaring. En natuurlijk kun je alle producten uit onze shops met een mooie korting kopen!

Organisatie
Onder We Love Deco B.V. vallen 3 webshops: Partydeco.nl, Weddingdeco.nl en Kidsdeco.nl. Met deze shops veranderen wij hoe in Nederland en België feesten gevierd worden. Niet saai, maar met kwalitatieve producten en innovatieve designs. We groeien enorm hard en hebben veel ambities om nog verder te groeien. Doordat we zo hard groeien krijg jij volop kansen om je te ontwikkelen. Er heerst een hecht teamgevoel en iedereen is bereid om voor elkaar een stap extra te doen. Ben jij ambitieus en gemotiveerd genoeg om met ons te bouwen aan een nog succesvoller bedrijf?

Wat nu verder?
Uiteraard ben je super enthousiast en ben je nu al je sollicitatie aan het voorbereiden! Na ontvangst van jouw CV en motivatie gaan wij deze zorgvuldig bekijken en nodigen wij je uit voor een gesprek indien je profiel goed bij ons past. Wanneer we de juist match hebben gaan we om tafel om het contract in orde te maken en kun je snel starten.

De startdatum is in overleg maar bij voorkeur z.s.m.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact met ons op!


Contactgegevens

Cindy van der Pol – HR Adviseur
jobs@welovedeco.nl
088-0990300 / 06-18698355
Pieter Zeemanweg 131
3316 GZ Dordrecht