Groeimeter gepersonaliseerd modern

Groeimeter gepersonaliseerd modern

Levertijd: (1 werkdagen)
29,99

Maximaal 30 tekens

Maximaal 30 tekens

Maximaal 40 tekens

Maximaal 20 tekens

Spaar 145 punten i
  • Gratis retourneren (NL)
  • Binnen 30 dagen betalen met Klarna
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1
Omschrijving

We kunnen je kinderen niet laten stoppen met groeien maar we kunnen je wel helpen om hun groei bij te houden met deze hippe houten groeimeter.

GROW UP!
We kunnen je kinderen niet laten stoppen met groeien maar we kunnen je wel helpen om hun groei bij te houden met deze hippe houten groeimeter. Geinspireerd door de eeuwenoude traditie om de groei van kinderen bij te houden door middel van een streepje op de muur, zal deze mooie meetlat binnen elke interieur passen.

Doormiddel van een handig kleef haakje die je bij deze groeimeter ontvangt kan je de meetlat gemakkelijk ophangen aan de muur aan een spijkertje. Hierdoor kan je hem ook weer verplaatsen. De meetlat zelf is 60cm hoog. Je ontvangt twee kleefhaakjes.

De groeimeter start op 70cm hoog. En loopt tot 1,30m.
Hang de groeimeter dus op 70cm vanaf de grond.
De meters worden gemaakt van multiplex en zijn 0,5cm dik

Let op:
Een gepersonaliseerd groeimeter kan niet geretourneerd worden omdat deze speciaal voor jou is geproduceerd. Hout is een natuurlijk materiaal, elke plank kan er anders uitzien. Uiteraard selecteren wij ons hout zorgvuldig, maar er kunnen knoesten en nerven in voorkomen. Omdat wij de planken laseren met onze machine kan er een aanslag ontstaan. Deze is minimaal en zal niet afdoen aan de meter zelf.

Specificaties
EAN2633914353633
ArtikelnummerLA-44-0001
MerkWe Love Deco
Breedte20 cm
Hoogte60 cm
MateriaalHout
Bijpassende producten